VALBORG

Idag är det valborg och det blir nyktert med grillning här med Anna och Madde ( : Va ute på maxi i förmiddas och handla lite gott tills ikväll med Anna..

jag är redan hungrig, haha..



: )


43 dagar kvar ...  :)



182781-42

ONSDAG

Imorse var det nationella prov i svenska B, uppsatsen. Vet inte riktigt hur det gick. det får man se :)

Igår ringde de från Igelkotten o sa att min balklänning kommit. Så efter NP så gick Becka och jag ner  så jag kunde  prova den. Den var jäääätte fin, precis den färgen jag ville ha..Nu längtar jag till balen : )

Sen var vi på tingsrätten hela eftermiddan (en uppgift från affärsjuridiken) , det var mycket intressant.


Nu vet jag vad jag ska köpa för bil.. : ) Har precis vart nere och tagit lite bilder på passaten. Nu ska den säljas. nu gäller det bara att kunna formulera nåt bra också.. hmmm..

LÖRDAG KVÄLL

Igår skulle ju bli en lugn kväll. Men när Tessan hörde av sig kände jag att det skulle va roligare att hitta på nåt än att bara sitta hemma. Så snabbt in i duschen och sen ner och möta tjejerna. Cromwell blev det. Vi kom dock rätt tidigt och gick hem rätt tidigt, jag tog spårvagnen redan vid 1. det var helt enkelt inget kul. Under den tiden vi var där var det typ inget folk och riktigt segt. Det var iförsig trevligt att sitta och prata och ta en drink o så, men lite mer fart påt hade ju inte skadat. Sen pratade jag med Elin. Tyvärr missa jag henne igår :|  Det hade såklart var mer folk senare. Så typiskt, jag skulle inte gått hem.

STOCKHOLM

Har inte skrivit på ett tag nu. har inte haft nån särskilt lust.  men nu så :)

har precis kommit hem från Stockholm. Min,mammas och pappas årliga shoppingsresa när jag kan köpa upp mina födelsedagspengar. det blev dock inte så. Hittade inte så mycket, nån tubtopp, t-shirt och hårinpackning. Hade sett fram emot att gå i affärerna som inte finns här. Topshop, Zara o så..  men det fanns inte alls mycket. men har iaf haft en trevlig dag med mina föräldrar. Ont i fötterna dock. Vi var framme runt halv 11 och åkte hem strax efter 5, så det är ju några timmar : )

Idag blir det lugnt. Gick upp 7 imorse och är helt slut nu. Imorn ska jag deffinitivt sova ut. Ända sovmorgonen den här helgen.


Nationella prov

Idag hade vi nationella prov i svenska. som vanligt satt jag kvar allra sist, stressad som sjutton. Hade kladdat till det så pass mycket så jag var tvungen att renskriva. Puh, det var jobbigt och stressigt eftersom man bara fick ordinarie lektionstid på sig, iförsig satt jag över lite ändå.

Vi har lämnat in vårat projekt rapport idag också. Skönt att fått de avklarat. Förhoppningsvis slipper vi den lektionen nu : )

Fick en trevlig överaskning när jag kom hem..  200 spän i återbäring hade jag fått för bilförsäkringen. Alltid nåt : )

ikväll blir det bio.

19 ÅR IDAG

Idag fyller jag 19  år : )




182781-46

kaninvakt

Imorn åker mamma och pappa till Frankrike så nu är jag kaninvakt : )

Idag har jag också passat på och varit ute och sprungit. Världens motvind var det dock.. men det gjorde inget : ) det var skönt ändå..






182781-44

RSS 2.0