första inlägget med nya datorn (:


Idag har jag & tessan vart ute hos elin :) Värsta fina lägenheten!! Satt ute på den stoora balkongen och åt vattenmelon ;D kan det bli bättre? Sen skulle tessan dra och bada så då gick elin och jag och käka på grillen. Det var gott, riktigt gott!  :)
Sen drog vi ut till grensholm där tjejerna låg och stekte :) elin stackarn blev stucken av en geting på vägen dit , i bilen när hon körde :o ajaj, jag hatar denna jävla insekt, låt oss vara!!!

vid 5 träffade jag pappa, så drog vi och kollade på dator :) Det blev napp på andra stället :) Den jag ville ha, och det är den jag sitter och skriver på nu :) himla bra! Har suttit och checkat alla nya fineser. camen är förvånadsvärt bra med massa ramar och grejer man kan lägga till. Jag har alltså suttit och lekt med det ett tag haha ..

Nu är det jobb som gäller fredag , lördag, söndag :(

Nån som vill komma hit och ta det lugnt med film på lördag??



hej hemskt mycket hej

Jag är på  väldigt bra humör av nån andledning, det är kul när man är det utan att det har hänt nåt. hoho

Idag har det iaf vart jobb, men kort dag, 12-19 och det var kanon skönt! kändes lite konstigt att inte stänga och att gå hem innan vi stängt. :p  

Imorn är jag ledig igen :) Då ska jag åka och hälsa på elin i deras lägenhet som jag inte sett ännu. Det blir spännande.. :)  på kvällen kommer pappsen hit, vi ska åka runt och kolla på dator :) Den här sjunger på sista versen, milt uttryck. Jag håller på att bli galen påt. Idag tog det 20 minuter (!!!!!!!!!!) efter jag satt igång den tills jag kom in på nätet. Rekord i långsamhet!

Nu äre  lägg dags, för jag måste upp tidigt imorn. Klockan 10 ska jag vara på banken och innan dess ska jag hinna springa, duscha och käka frulle. Måste jag gå upp kl 7??

Puss och godnatt


Lillsjön

Idag har jag vart ledig :D Jätte skönt efter en hel del jobbande

 Var  ute och sprang när jag vaknade. Sen vid 12 kom Tessan och Sara och hämtade upp mig. Först drog  vi till maxi och köpte lite matsäck, typ dricka, frukt, pastasallad och så  innan vi drog till lillsjön :) men vad händer när vi vart där i kanske 5 minuter  och jag dricker min dricka? jag blir stucken av en geting. på LÄPPEN! Den kände väl doften av min dricka eller nåt :o Jävlar amalia vad ont det gjorde!!! och det svider rejält fortfarande :(  Men det vart några trevliga timmar sen iaf med sol och bad :) 










bara massa siffror i mitt huvud

Sitter här och försöker varva ner lite. Det snurrar bara en massa siffror i huvet.  Som alltid blir det massa strul på kvällen när man är själv.  som idag kom  allt som ett slag i ansiktet. Inte en ledig sekund. Plus massa strul som jag har lite ångest över. + att kl 8 började babs strula.. trevligt.

Såå.. jag är uppe i varv nu .. känner mig hel stirrig .

jag har inte vart utanför dörren från 10 till halv 9  idag, men på folk låter det som det vart as bra väder ? Tyvärr har jag ingen aning :| men när jag kom ut halv 9 var det riktigt behagligt !

nu... TVN!



Jag måste göra nåt med mitt liv!!!

måndag


Hemma efter en jobbdag . kan knappt hålla ögonen öppna. huh jag vill bara sova och det ska jag göra också. nu

så onödigt inlägg :D

vad skönt det är att sova!


Helgen har vart riktigt riktigt kul och bjudit på mycket fest :) I fredags med Tessan, palace var det då :) As kul! Efter det efterfest, sen en cola på donkan och spånkan hem. ehm vi var hemma här 07.30 HAHA .. Då var det bara att sova ett par timmar, till kl 2 då vi käka lite onyttigt framför Sex and the city (:

Halv 6 drog jag mig mot Elin. Hade tänkt gå men regnet öste ner så det blev spånkan. hemma hos ella vart det lite rosé vin innan vi drog oss till Madde som hade 20årsfest :) Trevlig kväll! Kvällen avslutades sedan på hugo. Jag brukar inte tycka att hugo är särskilt kul .. Men det var det igår :) Jag har haft toppen kul hela helgen!

Inatt, eller imorse kom jag hem kl 4. taxi chaffören var helt galen. Det gick i 80 hela vägen :o

Imorse vaknade jag först klockan 10 av att det åskade som fan. Först trodde jag att det var ett tåg som körde över mitt huvud. haha , men jag somnade om till slut och vaknade kl 3 :) så skönt att sova! Då var jag as sugen på fiskpinnar, så det vart det framför sex and the city. sen stannade jag i soffan tills nästan kl var 8 :p Så idag har jag inte gjort ett skit, och det har vart så jävla skönt!

Nu väntar en jobbig jobbvecka, så snart dags att sova igen. jobb 2 helger nu, sen hoppas jag på en lika rolig helg igen ;)


Ni är bäst tjejer!




åhh


Jag är arg på comviq. jag är arg på telenor.. fan fan fan..imorn bitti är det jag som sitter med telefonen i högsta hugg och ringer till kundtjänst.  :|

tröttis


Jag är trött, jag längtar tills imorn för då ska jag sova. Sen är jag ledig  i 5 dar :) Nästa vecka blir dock mycket mer intensiv.  Nu är det frukost framför nyhetsmorgon som gäller och sen jobb till 20.30 .

puss svejs

söndag

 Idag har jag träffat Madde :) Först gick jag upp till deras lägenhet och kollade. Jätte fint hade de fått det :) Blev själv sugen på att göra om :p hehe .. Sen tog vi en tur ut till djurmagasinet och sen till stan. Blev visst 2 linnen , en bodylotion och knoppar till köksskåpen. Men de passade inte, så måste lämna tillbaka dom.

Sen har jag solat lite på balkongen och gjort massa matlådor :p

Strax är det sovdags för imorn ska jag jobba . 11 timmars pass, så behöver sömn känner jag. Lika dant på tisdag..

Hade tänkt att ladda upp lite mer bilder från resan, men datorn är så jävla seg så  gör det imorn eller på tisdag ..

buenas noches!


Måste bara ..

berätta... När vi var nere i spanien hörde vi en dag på nyheterna att man sett en sillhaj vid stranden i malaga.. Den skrämde livet ur badgästerna och det förstår jag , de ville att de skulle döda den men den var tydligen fridlyst . hm.. Iaf malaga är inte många mil från stranden där vi brukar vara.. Tyvärr har jag sett hajen, filmen asså. Och jag blev ju ganska uppskrämd när jag hörde de där nyheterna. Fast sillhaj låter ju inte så farligt på namnet direkt, sill liksom ...men iaf sen tyckte jag att jag såg fenor och skuggor överallt i vattnet, så typiskt mig..vågade ju knappt bada .. Iaf så bestämde jag mig nyss för att söka på sillhaj och se vad det är för en filur och jävlar, det är tur att jag inte är där nu!!!



Den bilden fick jag bland annat upp :o hjälp

¡Hola!

Imorse klockan 8 packade jag in alla grejer och åkte hem. Hela bilen var full haha.. Det tog mig 40 minuter att bära upp allt! :o Gick säkert 7 gånger, då gillade jag inte att bo högst upp utan hiss.. svettigt!  Och vilken jävla post hög det blivit  haha ...så jag började jag fixa lite och sen vid 11 åkte jag ner till stan och möte upp Tessan och sen också Emelie .. Så kul att se er girls :D hihi.. Ehm det vart lite shopping idag också, jävla skit. Jag måste sluta gå i affärer, det blir ju alltid att man handlar fast man inte hade tänkt det.

Sen har jag vart och köpt en ny älskling, en mobil alltså ;)  Med telenor. Finns ingen andledning att ha comviq, jag har ju ingen att ringa billigt till haha .. men nu som sagt, telenor.  nu kommer jag ha en tillfälligt nummer i 10 dagar, jobbigt! men tydligen har det inte börjat gälla än eftersom jag precis fick sms av madde :) Men jag kommer messa när det är bytt.. Men om 10 dagar kommer jag ha samma gamla vanliga nr igen.

Sen storhandlade jag på maxi.. 6 påsar! mohaha nu har jag mat för ett bra tag.. Skönt! Måste ju göra matlådor till jobbet också. blä ... 3 gånger fick jag springa i de där jävla trapporna då igen. usch ..

Kvällen har jag spenderat med att pilla på min nya telefon, packat upp och försökt få det lite ordning, Men det är saker kvar att göra, men det gör jag imorn. Arn har jag sett ikväll också. Den är kalas bra!



Estoy en casa


Igår kväll kom vi hem. Jag har haft det jätte bra. Skriver mer imorn när jag är hemma och sitter vid min egen dator och har lagt in alla bilder. Har vart på ikea idag. Kände för att shoppa loss. Och jag gjorde väl av med mer pengar än vad jag borde ha gjort . Men , shopping är kul!

Imorn bitti bär det av till norrpan igen!


Jag mår bra! Jag kan ju inte ljuga, för fy fan vad dåligt jag har mått. De 2 första veckorna efter det där mådde jag piss, jag kunde varken sova eller äta. Men sen åkte jag ju och allt kändes lite lättare då. Och jag har faktiskt kommit hem med ett nytt huvud kan  man säga. Jag har gått vidare..  Och jag mår så jävla bra. I spanien , när jag låg på stranden faktiskt bestämde jag mig och ett lugn sköljde över mig.

Bloggen ska jag också ta tag i .. Ser att det är världens glapp mellan mina inlägg , men nu har blogg suget kommit tillbaka!

vi hörs imorn!




RSS 2.0