one tree hill

182781-179

9 januari - jag längtar !

shopping

Idag vart det en heldag på stan med Emelie och Tessan (:  Fick tag i mina 3 sista julklappar. Känns skönt för då är jag klar, tror jag iaf ;p Bokade tid hos frisören också så på tisdag ska jag klippa topparna och färga utväxten. Skönt att bli av med utväxten nu, för den har blivit rätt stor.  Sen vid halv 6 tiden följde jag med tessan upp till komvux. Jag måste prata med dom, men receptionen var såklart stängd. Ska ringa till dem imorn istället och fixa det här.  Imorn ska jag gå en sväng till på stan med Anna : ) men då blire nog mest fönstershopping för mig ;p

Bonde söker fru snart, det får jag inte missa ;D


182781-178


helgen

Fredag
Tränade med Elin på morgonen (: skönt ! Sen hem och duscha och vänta på Emelie. Vi drog sedan till stan, till jysk, till mediamarkt, och till sist maxi. Det tog väl lite över 3 timmar det där. Hittade en och annan julklapp faktiskt. Vi åkte sedan hem till mig och gjorde tacos och såg på fim. Sen sjöng vi kareoke för fullt ;p haha , 

Lördag
vaknade ganska tidigt med tanke på när vi gick och la oss. haha, tog en promenad till öb och runt där. På kvällen åkte vi till Elin som hade lite fest :) Det var kul, men det går fasen inte att se på när andra dricker när man själv hade tänkt att vara nykter. Så hem igen, lämna bilen, byta tröja och sen tillbaka igen (: Kul, som sagt. Blev dock ingen utgång som det först var tänkt. Vi gick istället till mcdonalds och hämta mat och gick hem och sov.

Söndag
Skjutsade ner Emelie till resecentrum kl 7 (!) , konstigt att det går buss vid den tiden men ingen spårvagn. Sen åkte jag hem igen och sov till 12 (: Jag hade ju åkt ner i pjamas, och när jag kom hem såklart var det lite folk ute där jag bor och så kommer jag i pjamas. lite pinsamt.

Resten av dagen vart lugn. mamma & pappa var förbi förut och hämta Jesper. känns lite tomt även att han bara vart här sen i fredags. 

nu blir det  tv .

Idag


har Emelie och  jag följt med Elin när hon tatuerade sig. skit bra blev det! jag blev själv lite sugen på nåt litet faktiskt.  Man får se vad som händer. En tripp på stan hanns med också innan, och efter åkte vi hem till mig och såg en film och tittade på lite möjliga tatueringsmotiv. emelie vart ju också sugen ;p

Imorn kommer lönen. Perfekt! Nästa vecka får jag börja köpa julklappar. så man får det gjort innan julschemat på jobbet börjar. Det kommer förmodligen gå väldigt fort nu till jul. Bara en månad kvar ju.

Imorn bitti kommer mamma och pappa förbi med jesper. han ska va här i helgen när mina föräldrar ska iväg.  De kommer halv 9 och vid halv 10 ska Elin och jag träna, ska bli skönt att röra lite på sig.  Sen kommer emelie hit, vi ska ut till jysk och grejer (:

/ s


hej måndag

Det har varit en lugn och mysig helg. I fredags jobbade jag 10.15-19, sen lagom till jag slutade kom Emelie dit så vi kunde handla lite på maxi och sedan åka hem till mig. Tessan kom förbi också när hon slutat jobba (: det var kul för nu är hon ju i fuerteventura och har det säkert alldeles super. 

men iaf. Emelie sov över. När jag vaknade på lördan sen satt hon och spela tv-spel haha, så jag  gick och satte mig där också. Efter några timmar (!) gick vi en promenad och handla mat. Fläskfile och grejer . Jätte gott vart det!  Hon sov över då med. På söndan fick vi gå upp dö tidigt, jag gick upp halv 8, för emelie hade träning vid 9 och när jag ändå skulle till Linköping så skjutsa jag hem henne. Mamma och pappa blev rätt förvånade när jag kom så tidigt ;P .. mamma och jag tillbringade sedan förmiddan med att baka pepparkakor. Äntligen lite julkänsla, även om det inte är jul än på ett tag.

På eftermiddan åkte hela familjen till ekenäs slott för att gå på julmarknad. Det fanns ju inte så mycket att köpa direkt, men det är ju så mysigt att bara gå omkring där!

Idag när mamma slutat jobbet bakade vi lussekatter, det var kul haha. En del blev bautastora och en del pyttesmå. ;P sen tog vi en tripp till ikea och kolla lite.

längtar till lönen, då ska jag börja köpa julklappar ! : )


/ s

ett inlägg till

i tisdags var jag och tessan i ullared. Som vanligt köper man mer än vad man borde,men det hör ju till (: Hade kunnat köpa lika mycket till för övrigt. hittade massa smått och gott. Mest nöjd är jag nog med mina spotlights jag köpte (stavas det så?) köpte en jävla massa rengöringsmedel också (liksom 14 spän för en mr muscle flaska) , så nu borde jag kunna hålla rent (: en riktigt kul dag var det!

Idag kom Emelie, jag öppnade i pjamas. Sov visst lite längre än tänkt (: Tog en långpromenad sen. Gick bland annat förbi öb (: Emelie skulle säga växelspaken, men sa växelbaken istället. haha det hade jag rätt roligt åt ;d

Sen vet jag inte riktigt hur vi kom in på det , men vi börja snacka om vad tessan har för bil. emelie trodde stenhårt på 740 men jag vet ju att det är en 940 ;D vem hade rätt då emi !? ;)

Imorn ska jag jobba, till 19. Är inte ett dugg trött för har sovit ut både i dag och igår. men kanske dags att sova ändå.

Lördag


Blir folk surare när vintern och julen börjar komma? igår var det verkligen surbullarnas dag. Och jag tycker inte om dom.  Trots att jag slutade redan vid 7 var jag helt slut efter jobbet med värk i både fötter och rygg. Var tvungen att springa in på maxi och handla lite, och när jag kom ut därifrån var det snöstorm! fy fan, det var riktigt obehagligt att köra hem, såg inte nånting! Mina torkare tar ju inget heller, så var tvungen att stanna intill vägkanten och torka bort snön när jag nästan var hemma, för jag såg verkligen ingenting:S

Idag har jag gått en sväng på stan med Emelie. Köpte ljus, annars inget. Eller jo ett fars dag kort. Sen åkte vi hem till mig och såg på film och var lite onyttiga och spelade tv-spel. Svensson Svensson såg vi också såklart =D

Imorn är det ju farsdag, så jag, mamma och pappa ska på bio och se solstorm. jag bjuder pappa såklart ;D hiih

vinter

Det märks att det är så mycket vinter ute nu. så j ä k l a kallt! Kunde inte stänga bildörren imorse fören det var bastuvarmt i bilen.  haha

Jobbat idag, 10.15-20.30 ...Vart lagom med folk . Har gått runt med lite lagom träningsverk i axlar, mage och lår  idag sen igår. Jag lyckades göra alla mina dags mål igår ju(: Jag åkte till gymmet och tränade, jag städade och jag träffade Emelie (:

huh va trött jag är nu, och ont i fötterna har jag fortfarande . Fötterna slits ju fasen ut av att stå så mycket ;p  Jobbar imorn med, men "bara" till 7, så ska krypa till kojjs, jag öppnar ju imorn med.

Imorn är föresten sista dagen innan jul, sen är ja ledig typ en månad. tror jag. hoppas jag får julschemat imorn.

Nästa vecka har jag iaf planerat att åka typ till komvux och hämta ansökningsblanketter och grejer, för det går fan inte att ladda ner på min jäkla dator :|  Vill börja plugga snart!! 

onsdag .. nej det är bara tisdag

Har känts som det var onsdag hela dagen idag, hel skumt..  Idag var det lugnt på jobbet. skönt att slippa hysterin faktiskt. Idag kom jag iväg rätt snabbt, hoppas bara allt stämmer.. Åkte upp till maxi och handlade färskpressad juice sen  typ..

hade en avi när jag kom hem , nya boxen har kommit, så ska springa och hämta den imorn. Sen kanske man kan få se lite på tv då (:

Imorn har jag 3 mål med dagen.
1. Åka och träna när jag vaknat
2. städa, det ser förjävligt ut här
3. träffa Emelie.

Är ju ledig imorn (: sen jobbar jag torsdag och fredag sen har jag inga mer tider på schemat, det blir väl i jul typ.

helgen


Åkte till Landet i fredagskväll. Skönt att komma bort .. På lördan åkte vi in till "stan" , la krans och tände ljus på mormors grav. Det var sorgligt! Jag saknar henne så himla mycket =/

Kollade lite i affärer sen. H&M hade öppnat. woho, jag  var tvungen att ta mig en titt, men sortimentet var urdåligt! Sen handlade vi mat typ.

Igår åkte vi hem. och jag stannade i Linköping inatt, det var skönt att vara hemma där faktiskt. Att slippa vara ensam. Jag är trött på det, att vara ensam. Ibland tänker jag på att jag flyttade hemifrån för tidigt. Men mitt liv finns ju här nu. Det är iaf tur att det bara är några mil bort, så jag kan åka dit när jag vill.
 
Imorse åkte jag hem. Träffade Emelie och Tessan på stan. Emelie och jag åkte hem till  mig medan tessan tränade. Har spelat tv-spel och tagit det lugnt hela eftermiddan typ(: hehe ...

Imorn ska jag jobba. långa passet. Öppna och stänga. Jag känner inte alls fört :(


Jag är så jävla trött på allting, jag vill ha en förändring.  Make me happy

Yes !



Besiktade bilen imorse. den gick igenom (: HIHIHHIHI , då blev jag glad!  Sen skjutsade jag pappa till jobbet , eftersom han jobbade i stan idag, sen åkte jag hem och sov vidare. Vaknade vid 11.30 igen. ojdå :o Då gick jag till tempo och köpte falukorv och makaroner - mamma hade inte ens makaroner hemma. höm 

Snart kommer nog pappa ringa, så får jag åka och hämta honom. Sen ska vi nog åka ut till maxi och köpa lite filmer. Jag köpte en dvd-spelare igår på jobbet som vi ska ha på landet, för vi har ingen där..

november

Imorn ska jag besikta bilen. huh jag är nervös.  Det är väl för att den inte gick genom förra året :(

Ska snart iväg till jobbet. ovanligt :d , men jobbar bara till 19 idag så det blir dö skönt (: Sen ska jag åka direkt till Linköping. Ska besikta bilen 07:20 imorn bitti så jag orkar ju inte åka imorn direkt ;p vill att pappa ska följa med (:

Nu på morgonen har jag ringt till tele2 och felanmält min tvbox.. jävla skit det är! kul att kunna se 1,2 och 4an då :( Men han skulle skicka en ny box åt mig, men det kommer väl  inte fören nästa vecka. Tur att jag har tv-spel:d mohaha.. Men eftersom det är final i ensam mamma söker på söndag som jag vill se så stannar jag kvar i Linköping då och ser det där. Och åker hem på måndag morgon istället. Ska ju till landet i helgen. Det ska bli dö skönt efter allt jobb. Bara ta de lugnt och bara va. nintendo wiiet får följa med också (:

RSS 2.0