Nyårsafton


GOTT NYTT ÅR !






och grattis pappa på födelsedagen :)

längtan



hej måndag

idag har jag, tessan och emelie vart nere på stan. Vi ville ju shoppa loss, men det fanns ju inte så mycket bra att köpa direkt. men lite vart det , Jag kom hem med en tröja.  och lite god dricka (: sen hemma gick jag och la mig. Vi gick ju runt på stan i nästan 6 timmar haha.  och jag mår inte så bra heller så det var skönt att sova en stund sen.

febern har ju försvunnit nu men nu är jag jätte förskyld istället. Kul att vakna 100 gånger per natt för att man måste snyta sig för att man knappt kan andas. och jag har jätte lock för öronen, så hör jätte dåligt just nu :(

Imorn ska jag jobba, så bäst att gå och lägga sig nu. eller ska torka håret först så jag inte vaknar upp som ett troll imorn ;p



/s

sjuk

igår fick jag låsolja av pappa, och det funkade skitbra! imorse gick det hur lätt som helst att få upp bildörren! Va på jobbet ungefär 20 i 7, och då stod det redan människor utanför butiken. folk är ju galna! det var ju svin kallt!  och vi skulle ju inte öppna fören kl 8.

Halv 10 blev jag hemskickad. Det syntes nog tydligt i mitt ansikte hur kast jag mådde. Man kunde fasen steka ägg på min panna.

så jag åkte hem och la mig och sov ett tag , sen har jag legat i soffan resten av dagen och sett på gossip girl.

Nu mår jag iaf lite bättre. Det känns inte som mitt ansikte kokar längre iaf. Men ont i halsen har jag som in åt helvete.

Hoppas jag mår ännu bättre imorn. För jag skulle verkligen vilja gå på staaan! 

GOD JUL

23 december, och imorn är det julafton!

Idag vaknade jag av att det borrades och spikades här intill och det gick inte att somna om heller sen.  Kul sätt att vakna på :| Men nu behöver jag iaf inte stressa. Nu ska jag fixa lite innan jag ska traska till jobbet.

Hoppas alla får en jätte bra jul (:



/s

22 december

Tiden går väldigt fort, på onsdag är det julafton! Ska bli skönt att umgås lite med familjen.

nu ska jag packa ihop lite grejer, vi firar ju julen hos morfar i småland som vanligt. Jag ska ställa min packning vid dörren och sen ta en promenad till jobbet imorn. Sen kommer pappa förbi och hämtar upp mina grejer här och sen hämtar mig på jobbet så drar vi direkt , det kommer gå fortast så, vi har ju ändå en resa på nästan 2 timmar framför oss. Jag slutar jobba 19,30. Mamma är redan nere hos morfar och hjälper honom.

Kommer hem igen på juldagen. eftersom jag ska jobba på annandagen.  börjar kl 7 på morgonen :o

18e

Ju mer jag sover, ju tröttare blir jag känns det som.
Nu ska jag snart börja laga lite mat, börjar ju inte jobba fören kl 2.

Jag skulle vilja se Twilight , på tal om nåt annat.
Läser om den överallt känns det som , hur bra den är. 
Nån mer som vill se den?  

hej jag är trött

Idag har jag jobbat. och haft ont i fötterna. Har fortfarande det. hm. Slutade halv 8 och då åkte jag hem och tog på mig mjukisarna och la mig framför tvn.

Köpte en julklapp till papps idag på jobbet ,så nu är nästan alla julklappar köpta. Har en kvar.  

Imorn jobbar jag 14-20,30 . vilket betyder att jag ska sova till 12 typ =)






Nu är en resa till spanien bokad. 31 mars !

Ullared

Idag 05.30 gick bussen till ullared. Jag fick ta mig en härlig morgon promenad ner till resecentrum eftersom spårvagnarna inte hade börjat gå ännu.   :|

Köpte faktiskt inte så mycket denna gång, Har faktiskt aldrig köpt så lite där som idag ;p Det vart mest små grejer till köket och  lite filmer o så.

Nu ska jag snart sova hade jag tänkt. har vart uppe sen kvart över fyra så jag känner mig helt färdig. 



på vägen hem visade de mamma mia filmen på bussen. Första gången jag såg den och den var jätte bra! Man blev riktigt glad när man såg den. Till och med Emelie tyckte den var bra. haha :D

det är måndag

Idag börjar jag jobba sent. så det var skönt att få sova ut lite! Ska dra en snabbis till skolan snart och lämna in ett kuvert så det kan skicka betygen till mig sen.

Imorn ska ems och jag till ullared :)

13 december

Det var inte min morgon idag. Först fick jag inte i nyckeln i nyckelhålet i bilen för det var fruset, när jag väl fick in nyckeln gick det inte att vrida om, fick stå och lirka ett bra tag. Sen gick det inte att stänga dörren för det var för kallt haha .. Sen hittade jag inte isskrapan, letade i hela jävla bilen, sen när jag kände att jag inte hade tid att leta mer fick jag ta en skiva. Skivan går av och jag skär mig för den är vass. härlig morgon, men jag kom till jobbet iaf.

skulle ha slutat 4 idag men så blev det icke, fick vara kvar till 5 för det var grymt mycket folk! Jag har ont i handleden för jag tryckt på enter så mycket haha ..

efter jobber åkte jag till emelies jobb och plockade upp henne så åkte vi och handla lite käk. Fläskfile , pomme och tzatsiki (:  sen åkte vi hem och laga mat och käka framför tvn.

nu har jag tagit ett varmt bad och  nu funderar jag på att blåsa håret torrt och sen gå och lägga mig, är väldigt trött . Imorn är det jobb igen.

fredag

Idag har jag flänt runt på stan och köpt några julklappar iaf. Är inte klar men en god bit på väg (: Sen har jag suttit på golvet i vardagsrummet och slagit in dom och lyssnat på julmusik. Äntligen har jag fått lite julkänsla.

Idag ringde mitt jobb också och gav mig fler tiden. Såå nu ska jag  jobba varje dag nästa vecka förutom tisdag för då ska jag till ullared. 

ikväll kommer Anna hit så ska vi se idolfinalen :)  



sista saken i skolan ..

nu har jag en grej kvar i skolan och det är ett arbete om ETA. jag har skrivit ett ord, Baskien. Det går inte så bra för mig med andra ord. Jag känner mig hel seg och skulle egentligen vilja lägga mig och sova. Funderar på att ut och springa snart, jag brukar få energi av det. Jag måste få klart arbetet imorgon, så jag lär få ta till natten. 

Nu borde jag nog få försöka få nåt gjort ..

happyface

JAG BLEV GODKÄND I MATTE C! jag är jätte glad!  hihi

Nu ska jag snart iväg och ha spanska prov, haha ingen ro här inte ...

jag skriver nog mer sen när jag har mer tid.

adios

hello


Igår var det julfest med jobbet. och jag blev full som ett ägg . idag mår jag så bra, inte.


imorn ..


Imorn är det dags för nationella provet i matte c. help . Önska mig lycka till för det behöver jag. gaah jag är skit nervös.

Nu är det snart sovdags. provet kör ju igång 8.10 imorn .

1 december

Hjälp. det är redan första december , jag känner att jag inte riktigt hinner med ... Jag som alltid typ brukar vara först med adventsljusstakar och tomtar och grejer kommer i år att vara sist. Jag hinner helt enkelt inte. Först i helgen KANSKE jag hinner. hm .

Denna vecka är väldigt jobbig och jag kommer vara ganska osocial tyvärr . Men nu är det inte lång tid kvar i skolan så det är lika bra att kämpa på.

Matten oroar jag mig för extremt mycket. Idag på lektionen fattade jag ingenting, satt som ett frågetecken. Och jag fattade inte särskilt mycket när läraren förökte förklara för mig heller. Imorn kommer  pappa hit efter jobbet och pluggar med mig . jag sa till honom att han lär bli kvar ett tag ;p  Jag vill verkligen inte läsa kursen en gång till.

Bra att man har roliga grejer att se fram emot iaf!

- Ullared
- sälen i januari!
- Spanien några dagar imars med papps.
- Spanien en gång till med ems (:
- tatuera mig. yesbox jag har bestämt mig.

sen vet jag inte om jag ska åka till spanien och stanna ett längre tag också. det vore najs.
 
Emelie och jag sa ju att vi ska åka till simhallen i lkpg  nån dag också =D Där har jag inte vart sen 1an på gymnasiet så det skulle va as kul!



i helgen är det julfest på jobbet också, det ska bli jäkligt skoj!





RSS 2.0