besiktning


Imorse var jag och pappa och besiktade bilen. Nej den vart inte godkänd. Bromsarna där framme måste bytas, de rostar tydligen rätt mycket.  De sa redan förra året att bromsarna var lite dåliga, men då gick den igenom prickfritt ändå, fast kanske skulle gjort nåt åt saken redan då:P 

Sen skjutsade jag pappa till jobbet, sen har jag suttit här och glott, jag är riktigt trött men skulle jag gå och lägga mig så skulle jag ha väldigt svårt att gå upp. Ska snart iväg till stan här i linköping och se om det finns nåt för sen lovade jag att skjutsa hem pappa från jobbet också.

DET SNÖAR!

åhnej .





titta vad jag hitta (:


KALLT


Inatt sov jag nästan 12 timmar, det var sjukt skönt, det är man inte bortskämd med att kunna göra.

Idag har jag träffat Anna och Madde  (: Det var roligt!  Mycket prat, skratt  och tvmys  ..   :)

Ikväll har jag också hunnit med att vara förbi tias. Där var det städning på g, jag fick 4 underlägg i form av en ko och 4 likadana underlägg till glas (jag älskar ju ko grejer) och kylskåpsmagneter som är lösa ord ,  som han skulle slänga. haha rena julafton :p  Sen vart det brända popcorn (5 minuter är liiiiite mycket HAHA)  och tv

Imorn ska jag upp tiiiidigt, dags att besikta bilen.     =/



jag vill inte ha vinter än! :(


onsdag morgon

Igår kunde jag inte sova, inte så konstigt kanske eftersom jag gick och la mig över 3 timmar tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna.  Men ska man jobba så ska man.

på tal om nåt annat. Inatt gick sterling i konkurs. jahopp, och vilka ska vi åka med nu till malaga då ungefär!? Vi har typ alltid åkt med dom dit. Och mamma och pappa hade redan köpt biljetter till i sommar, hoppas de får pengarna tillbaka.

Nu ska jag fixa lite och sen blir det jobbet. jobbar heldag. 10.15 - 20.30 . 


tråk tisdag

Idag sov jag länge igen. Det är jätte skönt! Jag längtar inte tillbaka till skolan då man börjar kl 8. Sen idag har jag vart ute och sprungit och städat. Tog tag i all disk sen helgen och det var inte så lite heller. Hela köket och vardagsrummet var fullt med disk. och det tog över en timme att diska allt. Snacka om russinhänder sen.

Nu kan man se soffbordet igen!


måndag


Det är skönt med lov. Idag sov jag tills jag vaknade av mig själv, och dessutom låg jag och drog mig lite. Skönt! Sen var jag ute och sprang . Vid halv 5 tiden träffade jag emelie på stan så gick vi omkring där ett tag innan vi åkte till maxi. Sen såg vi klart kill bill hemma hos mig som vi började se ihelgen. Sen åkte vi till mattias och spelade kort. haha det var kul. Det blev mycket skratt. haha .. 

Nu är det sovdags!

helgen

Dåligt med uppdatering i helgen jag vet, men det har vart fullt upp.

I fredags när jag hade kommit hem från skolan ringde jobbet och frågade om jag kunde komma och jobba till halv 9, och det kunde jag såklart. Emelie var inne och hämtade min nyckeln så åkte hon hem till mig innan (:  på kvällen vart det utgång.

i lördags började jag jobba kl 9. det var lite jobbigt att gå upp :p Emelie stannade hos mig hela tiden medan jag jobbade haha :D Slutade vid halv 6 , sen drog vi och köpte mat , fläskfile, pomme, tzatsiki, namnam :) Tur att min mor ringde och sa att att man skulle ställa om klockan, annars hade jag missat det totalt :p

Idag har jag också jobbat (: Sen när jag kom hem la jag mig framför one tree hill, gossip girl och andra avenyn. Nu kom jag hem från mattias för en stund sen. Vi var och hämtade max och mcdonalds mat. Jag gillar ju inte max  :p Sen var vi uppe hos honom och käka och såg på 16 blocks som gick på tvn.  

Imorn ska jag sova ut ordentligt, tror det var förra söndan jag gjorde det sist. Det har vart en rätt jobbig vecka, inget ledigt, antingen skola eller jobba. och mycket plugga. skönt med en veckas lov!!

godnatt!





spräng huvudvärk

En behövlig paus i mitt pluggande, har suttit sen klockan 7 och jag känner mig helt slut nu. Imorn är det prov på nationalekonomi, rätt intressant men det är så MYCKET, det är det som är jobbigt och jätte mycket att komma ihåg.  jag har suttit och skrivit av allt. Läsa meningen, och sen skriva den, så lär jag mig bäst. 

Idag annars, Hade prov imorse, det vettefan hur det gick. Sen åkte jag hem och sov ett tag innan emelie kom hit , så drog vi till MM, elgiganten och maxi.  Nu har jag fixat så jag har data bilden på tvn. Köpte en sån sladd idag. fick det ju att funka. MEN inget ljud. Haha. ringde till mattas , "men du måste ju ha en sån sladd också " ahaaa haha.. Så han fick komma hit en sväng och kolla på uttaget, sen var det bara att åka till giganten igen och köpa ännu en sladd.. och nu funkar det :D



Imorn, fest!


nu ska jag fortsätta med mitt plugg ...

god morgon

igår halv låg jag och pluggade i sängen. Det var nog inte så bra studiesätt,eftersom jag somnade. Vaknade vid 3 tiden i natt av att lampan var tänd och att jag låg på boken. haha

Nu ska jag snart ut i mörkret och gå till spårvagnen. Efter provet slutar jag, då ska jag hem och plugga till nästa prov som är imorn. Sen kommer emelie förbi, så ska vi till giganten en sväng  och köpa grejerna jag lagt undan. Idag måste jag köpa nytt busskort också, KUL


hej

idag var det sovmorgon, hade ställt klockan så jag kunde plugga innan skolan, men det var skönare att sova lite , såklart. Sen hade jag bara matte.

Jag hade ett poäng över godkänt! Inte så jätte bra kanske egentligen, men det är ju godkänt!  och jag är glad!

sen åkte jag och jobbade. Lite nya grejer som hänt, bra grejer som gör att allt går mycket snabbare.  :) Det var roligt att jobba idag. Tiden gick jätte fort

Nu ska jag väl sitta hela natten och plugga ungefär. Geografi prov imorn bitti.


La undan sex and the city filmen på jobbet, ska köpa den imorn för hann inte med det idag . 99 spän!  :) det är billigt. sen la jag undan en nackmassage grej som vibrerar , Sen såg jag ett billigt usb minne på 8 gb ..  behöver jag säga att det är farligt att jobba på en sånt där ställe? :p

helgen

i fredags var det avskedsfest på palace för Sofie som drar till usa imorn. Det var en trevlig kväll med bra sällskap :)  Blev rätt tidig hemgång för mig. Igår mådde jag så jävla dåligt när jag vaknade. en sån där bakfylla har jag inte haft på flera år tror jag. Det var nog att jag började så tidigt kan jag tänka mig. Igår sov jag iaf av och till , till klockan 4. Sen kom emelie och då var det bara att göra sig i ordning och sen på´t igen. Igår vart det hugo. 





Imorn börjar min helvetes vecka.  Jag kommer va ganska osocial denna  vecka. Här ser ni varför. Jag är redan uppstressad.

Måndag: skola, spanska till 21.  läxförhör
Tisdag. Skola. plugga !!!
onsdag: Skola,sen jobb till 20.30
Torsdag: prov i geografi.  sen plugga !!!
Fredag: prov i samhällskunskap. SEN ÄR DET LOV!

snart ska jag lägga mig och plöja genom geografin. bara 70 sidor. dööö


det blir aldrig som man tänkt sig

Idag hade jag planerat hela dagen, men det gick inte så bra. När jag kom hem från skolan vid halv 11 började jag plugga lite, men vid halv 12 typ somnade jag i soffan. Vaknade klockan 3 av att telefonen ringde. Lyckat.

sen har jag gjort 7 stycken matlådor :)

Nu ska jag plugga lite, sen klockan 8 ska jag hämta ems på resecentrum så ska vi åka upp till vår lilla vän mattias ett tag och slappa.




alla är likadana

emelie ringde mig, det var roligt (:


wuhu

Sovmorgon idag till 12,10 .. skönt att få sova över 4 timmar längre än vanligt!

Anneli från jobbet ringde nyss och gav mig 2 tider (: weei, pengar!


Nu ska jag snart iväg till skolan , har bara matte. sen ska jag hem och plugga .

hjälp


nån gång om året brukar nt få för sig att skicka ut en gratis tidning. Imorse , halv 4 kom den. Hjärtinfarkt höll jag på att få på köpet.  jag vart så jävla rädd. Jag trodde först att det var nån som försökte bryta sig in, för det tog ett tag innan han (eller hon) fick in tidningen genom brevinkastet. 

Annars har det vart skolan som vanligt. på tisdagar har jag ju min roliga håltimme på 2 timmar och 40 minuter.  Men idag gick jag och amanda en promenad runt strömmen då. Väldigt vackert höstväder!

Efter skolan gick jag och madde på stan. käkade lunch på paus, gott! Annars köpte jag bara ett balsam, det ända jag har råd med förtillfället, madde shoppade däremot fina saker (:

sen har jag tagit en springrunda och sen städat. är inte klar än, men nu ser det iaf bättre ut :p

Jag kom på att nästa vecka har jag 2½ prov. läxförhör kallar jag den halva:p men jag måste ju plugga lika mycket till det, så man kan säga 3. Hur fan ska jag orka/hinna det. Jag orkar ju inte ens plugga till ett.










































what happens in vegas


idag var spanskan inställd.Rätt skönt, eller nej väldigt skönt. Dock med fetaste läxan på köpet. Men men..

Har skjutsat ner ems till rese idag och sen har jag vart och handlat frukost mat. Behöver jag säga att jag är noga med vart jag ställer bilen nu ? :p haha ...  Sen har jag vart ute på en spring tur och sen slöat i soffan med en film. What happens in vegas. Den var jätte bra! se den!


Imorn börjar jag kl 8, det är alltså dags att sova nu.




hejpåre







bakis söndag

gårdagen var lite konstig, men rolig tycker jag.

idag när ems och jag vakande mådde vi inte så bra. Vi drog över gatan och köpte kebab / pizza och satte oss och såg på sally.. Sen kurade vi ihop oss som 2 bollar på varsin sida av soffan .. och somnade..  om nån hade stått och kollat på oss hade det nog sett rätt kul ut (:

Jag har vart helt slut hela dan och det har vart väldigt skönt att inte göra nånting. Söndag är en bra tv dag också, OTH, gossip girl och andra avenyn.




ibland tänker jag inte

Lördag

igår fick jag en trevlig överaskning ..... inte....... parkeringsböter, nämen va roligt :( Har dom verkligen inget bättre för sig... bara att betala och vara "glad" och aldrig ställa sig där igen.

Idag har jag och emelie vart på returpunkten med min gamla bänk grej som gamla tvn stod på. 


nu - duschen.

Fredag, äntligen !

Idag hade jag prov i matte c, vilket skämt. svårt svårt svår ! Det gick så dåligt som det bara kunde. Hej ig.

Sen har jag och em flängt runt som vanligt. Först bb och hälsade på emelies mamma och lilla bebisen :) Så söt !!
sen stan en snabbis, maxi, bolaget och tillsist  köpt en ny antenn sladd och en scart ... Får hoppas att det blir lite bättre bild nu..

Imorn blir det utgång, så idag blir det lugnt. Har precis kört ps2, bilspel. Det är rooligt. Nu är det film time.



imorn är det fotboooll (: 2 matcher som jag vill se, hoppas jag hinner se lite iaf



jag har ångest

Idag satte jag klockan på halv 9. gick jag upp då? naaaae. halv 11 snarare. Var ute och gick promenad med madde förut :) Nu ska jag ut och springa och sen äta och sen sitta med näsan i boken hela jävla kvällen. Jag måste . Jag har ångest. Det här kommer gå åt skogen. på riktigt.



hjärta












tisdag


Jag gillar inte att gå upp tidigt på morgonen , när det är kolsvart ute. Man är tröttare och det är verkligen svårare att ta sig upp. jag var vääääldigt nära på att ligga kvar imorse, men jag kom iväg. Och sen halv 10 var det bara att åka hem igen, då la jag mig och sov ett tag.

Matten går inget bra . Jag har glömt bort det vi gjorde ibörjan .illa! Idag har jag suttit och markerat med klister lappar dom sidor jag inte kan. Det vart ganska många lappar.

i morn blir det en jobbig matte dag. Först vanlig matte lektion 12.10 - 13.30 , sen hjälpmatte 13.50-15.10 och sen kommer pappa efter jobbet och ska hjälpa mig. Men jag försöker tänka att jag gör så gott jag kan, i värsta fall får jag väl läsa matte c en gång till. Men det hoppas jag verkligen inte på ;p

Sprungit har jag gjort idag också. Hade nog för mkt kläder på mig, det vart liksom både kallt och varmt samtidigt. Och ont i knäna fick jag också, jag måste köpa nya skor !!

pappa kom hem från berlin inatt så jag har ju inte kunnat berätta att jag köpt en ny tv. Så det gjorde jag idag i telefon.
- du har gjort vad saru??? haha ..


måndag

efter skolan idag kom emelie och hämtade upp mig. så drog vi till donken för vi var verkligen svinhungriga. Kolla filmerna på emelies blogg, haha ...
Sen har vi vart hos mattias och spelat kort. svensk skitgubbe hette det tror jag. Jag hade ganska svårt att fatta hur man skulle göra , men till sist så :p haha ...

Sen har vi vart på fotboll. Ifk - gais.  Gais vann med 1-0 . Jag blev inte förvånad.  kallt var det så in åt helvete. full värme i bilen sen!

nu sova, imorn är samhällen inställd, så jag slutar 9,30. underbart, då ska jag hem och plugga matte !!

utgång

Igår vart det utgång, hugo. Det var roligt. Innan var vi hemma hos mig och sjöng singstar (:

Sen drog vi till m och satt där och lyssnade på musik. Det finns en sån kul film när jag och m sjunger tusen och en natt haha ..... vi kom hem till mig runt halv 5 . Sen kom min mor klockan halv 1 idag. Jag var död. Hon sa att jag såg ut som ett vrak. Haha taaackar. Vi gick iaf runt lite på stan och gick sedan på bio. Patrik 1,5 såg vi. Den var bra! rolig! tur det för annars hade jag somnat.

Sen ikväll har jag vart ute och sprungit, 4e gången den här veckan. bra där.

och nu är det SOVA som gäller.


ny tv!


Igår åkte jag och tittade på en tv. Meen det slutade med att jag köpte en. Haha. fast jag tog inte med mig den hem då, det är ju inte direkt så att man tar den under armen :p Ringde iaf till emelie, så drog vi till ikea och köpte en tv-bänk. Nu blir det fattigt resten av månaden! Efter ikea åkte vi till norsholm och hämtade emelies bil , så åkte vi i 2 bilar till stan. vi buskörde lite, det var kul :D haha ... 

på kvällen var det bara att sätta ihop allt då, eller emelie gjorde. Emelie är min man :) Haha .. och riva min gamla grej, det var typ det jobbigaste. Det blev riktigt bra!

Idag åkte jag och em och hämtade upp mattias , så åkte vi och hämtade tvn. Snällt att han ville hjälpa till. såå stor kartong , så vi fick åka med bakluckan öppen :p Sen fixade mattias allt med sladdar, och ja, allting . Tur det, för det där hade vi aldrig klarat av annars. As bra vart det! jag är super nöjd..

sen spelade vi uno :D Det var roligt trots att jag förlorade alla gångerna .

Före:



efter:


Under my umbrella

Imorse bar det av till Stockholm. Halv 8 gick bussen från skolan.Jag somnade direkt när jag satt mig. Jag har inte kommit ifatt än när det gäller min sömn. sover max 6 timmar per natt. I helgen har jag planerat att sova typ 12 så jag blir människa igen.

iaf Stockholm, och riksdagen. Samma säkerhet som på en flygplats för att ta sig in där... Men det var rätt intressant , faktiskt.

Sen var det egen tid 3½ timme, vilket betyder shopping såklart (: Första gången jag gick på stan själv i Stockholm, och jag gick inte ens vilse en ända gång.  Det gjorde mig ingenting att jag behövde gå ensam, jag hann med mycket och kom hem med en del fina saker (: Det sämsta var vädret, regnade konstant heeeeeela tiden. Jag hade som tur var förutspått det, så jag hade med mig paraply. Men jag blev blöt ändå.  

På bussen hem somnade jag igen. lugn musik på ipoden och jag sover bra. Eller ganska,  när jag vaknade hade jag sjukt ont i nacken.

frusen till max när jag kom hem till mitt place igen. Då bäddade jag ner mig i soffan med filten och såg på alla hans ex.


Imorn ska jag träffa ems och jag måååååste plugga också, jag bort prioriterar det hela tiden, för det finns alltid mycket roligare saker att göra, men imorn MÅSTE jag börja.

RSS 2.0