ny vecka


skönt med ny vecka! Helgen har varit helt hysteriskt, folk handlar som galningar. I dag har det också vart rätt mycket folk. Jobbade till 20.30 och det var kämpigt. helt tung i huvet, orkade knappt tänka. Det känns att det kanske vart nåndag för mycket i rad. Och det är ju inte slut än.
 
Imorn jobbar jag hos mamma. Yes ett sittande arbete (: skönt.

Igår kunde jag inte hålla mig, utan köpte ett nintendo wii. Var och varannan kund köpte ett så det kändes som de skulle ta slut när som helst.. så jag slog till jag också (: OCH FY FAN VA DET ÄR KUL!
Var tvungen att sätta mig idag efter jobbet och spela också (: hihi .. Nu blir det sparande av min resterande pengar till ullared.. woho ,

182781-163

fredag

Igår öppnade ju MM, så då hade vi också öppet längre och massa grejer. Dogge var där också, hel skön snubbe asså ;D. Jag var väl lite allt i allo igår, inte så mycket kassa faktiskt. Fick gå hem vid 6 (: dö skönt. men började ju 06.30 också, så det blev några timmar. 

Kassa blev det desstu mer av idag. Började vid 12 så det var rätt skönt. Var klar vid halv 11 så gick en promenad till 11 (:  vi stängde ju 22 idag också så jobbade till 22.30, bra ob timmar asså ;D nu är det väl dags att sova snart egentligen för börjar 9 imorn igen. fan det känns som man snart åker dit igen liksom.  jag är väldigt uppe i varv nu så får se om jag lägger mig framför tvn en stund först. 

imorn tänkte jag , emelie och tessan ha lite film mys i alla fall på kvällen. kul att ha gjort nåt med helgen iaf, börjar 9.30 på söndag men lite film orkar man med;D hihi..

nae om man skulle sova eller nåt då.. puss natti




åhh jag är så förskyld.. bort bort bort!!

jobbjobbjobb


Jobbat idag .. Fick nytt schema idag för hon var tvungen att ändra lite tider .. på torsdag börjar helvetet. jobbar torsdag, fredag,lördag,söndag,måndag,tisdag,onsdag,torsdag. skulle jobbat fredan med men då sa jag i från, för då kan jag inte för då ska jag besikta bilen och åka till landet över helgen. Vi ska till mormors grav då med ljus ..  Det är ju alla helgons då..


på torsdag börjar jag 06.30 :o



Imorn ska jag jobba hos mamma, då får jag åtminstone sitta ner. ska åka till Linköping 8 imorn bitti ..

det är lördag


Ikväll blir det party och jag har hundra saker att hinna med innan. Så ska börja med lite städning nu tänkte jag...

Igår vart det  idol och film mys med Emelie, Tessan och Sofia... (: Emelie klippte mitt hår också, hon är duktig ;d  hihi ...

nu har jag inte tid att sitta här länge. Tjing tjing ,


lalala ..

Igår jobbade jag hela dagen som sagt. Rätt segt .. tog lunch vid halv 3 tiden och gick upp till maxi för att käka.. Då ser jag Tes och Emelie gå förbi (: hihi så kul ! :)

jag hade en diff i kassan i går :o fuck, jag som brukar vara så noggran.. det var bara på 4 kr men iaf.. var ju tvungen att räkna om kassan då, så kom inte därifrån fören 20.45... somna som en stock kl 10.

Har sovit som en stock heeela natten, vakna inte ens av att emelie skicka sms vid 9 tiden :(  dumma mig.


Jag har fått ett schema nu för 3 veckor framåt.. Det är för att mediamarkt öppnar snart, så det kommer bli rena lill julen.Nästa fredag tex jobbar jag till 22.30 . :o  schemat börjar nästa vecka, så ska passa på att njuta lite extra den här veckan när jag är ledig (:


jobba ,

Det är konstigt. När det har varit tyst i över en månad blir plötsligt alla sjuka på en gång. Blev inringd tills imorn för  en annan tjej är sjuk (inte samma som i går) bra med pengar men lite ont i magen har jag dock, jag har ju inte stängt själv på flera månader, jag vet inte ens om jag kommer ihåg alla miljoner grejer som måste göras heller.  huh... Ganska jobbig tid,  9.30-20.30 , 11 timmar.. Men det blir bra med pengar iaf .. (: även  om man kommer va ganska döööd efter ..



sen fram emot 13 november, ullared :):):)

(:

Det var verkligen skit kallt att gå ner till arbetsförmedlingen imorse =/ Tur att jag hade vantarna med mig, men en mössa hade också behövts faktiskt, det blåste så kallt att man fick ont i huvet  :/ Samtalet tog inte många minuter, så sen var det bara att traska hem igen och sova några timmar till (:  


De ringde från jobbet förut. YES jag ska jobba imorn. Bara till 16.00 men ändå. Alltid nåt (:  kanske söndag med, om inte hon jag ska jobba för blivit frisk.



nu måste jag börja göra i ordning mig lite smått...


Tröööött .......

Det tog verkligen emot att gå upp idag. När gick jag upp 20 över 7 sist? det gjorde jag inte ens när jag jobbade liksom.  Andledningen att jag har fått gå upp såhär tidigt är att jag ska gå till arbetsförmedlingen snart och redovisa de jobb jag har sökt. Det är drop in mellan 9-12, men jag känner att om man kommer typ 10 lär man få sitta där hela dagen och det har jag ingen lust med. Lika bra att typ vara först så man får det gjort. Känns inte så lockande att ge sig ut idag, det ser kallt ut därute... Jag ska ju gå ner också..


Va med Emelie igår ;D Det var kul som vanligt (:

utgång,

upps, har visst inte uppdaterat på ett tag :o

igår var vi ute, rätt mycket folk och rätt mycket yngre folk , blir nog palace i fortsättningen faktiskt. Men nu känner jag att jag ska ta några vita veckor framöver. Mådde rätt dåligt igår vid halv 3 snåret. eller snarare jag mådde väldigt dåligt.
annars var det en rätt kul kväll

Idag har det varit väldigt lugnt dag med mycket sömn. Ska snart bädda ner mig i soffan och se the holiday, en av de finaste filmerna som finns.


spa kväll

Började med att träffa Tessan och Emelie på stan, hittade en jacka. dock lite tjockare än vad som var tänkt, men skit samma. Den var snygg! köpte lite ansiktmasker och annat roligt också till kvällen.

Fortsatte ut till maxi och handlade mat. Vi kom väl inte riktigt överens om matvalet först eftersom alla har olika smak. men man kan ju inte komma överens om allting:p blev tillsist kassler med ris och bearnaisesås.

Sen vart det lite spa här hemma. ansiktsmasker med gurka på ögonen och hela kitet (:  Riktigt kul hade vi!

kvällen slutade med att vi bakade scones och drack te (: mys!  



måndag


Ska snart börja promenera ner mot stan och möta upp tessan och emelie för vi ska handla lite inför dagen. När vi ändå är på stan tänkte jag kolla efter en billig höst jacka. Jag måste ha nåt annat än kavajen. Den börjar bli för kall, och det är för varmt för vinterjackan liksom.

RSS 2.0