söndag


Igår jobbade jag först, det märks att julhandeln har börjat. på kvällen vart det utgång . Först va det förfest hemma hos fia, sen hamnade vi på en killfest ...och  sen vart det som sagt utgång på Hugo. Det var roligt

Idag har jag vart seg hela dagen. suttit framför datorn hela dagen typ och skrivit på ett arbete. och nu är det klart efter mycket om och men. Skrivaren funkade inte förut heller innan jag laddade ner massa drivrutiner.. att inget ska funka som det ska..  har vart ute och tagit en löparrunda idag också, det var skönt. Sen har jag hunnit med att ligga framför tvn också,såklart ..

Nu ska jag snart sova , sitter och gäspar konstant .

 

två prov och ett arbete kvar , sen ska jag stänga av hjärnan.  

tröttast i världen ungefär

Idag är jag en Zombie. jag gick och la mig lite föör sent igår, eller inatt snarare. men jag får ju skylla mig själv . Imorse när jag vaknade 20 över 7 trodde jag att klockan var 6 eller nånting så jag tänkte sova ett tag till, så det var tur att jag kollade på klockan :p haha, så bara på med mjukisarna och äta en banan och gå till spånkan. Hade matte imorse och det gick ganska bra även om jag satt och halvsov. Efter lektionen gick jag ner till stan och köpte strumpbyxor, vantar och ett underställ :p Bor man i sverige så gör man , och jag vill springa!

sen åkte jag hem och fortsatte skriva på  ett mitt arbete. Sen har jag hunnit med att träffa emelie ett tag också :)

jag har föresten bil igen, liten skillnad är det nog på bromsarna , inte så mycket, men lite

Sen har jag vart ute och sprungit  :) Jätte skönt! hade understället under så inte en ända vindpust kom in, så nu kan jag springa hela vintern :D fast det vart jävligt varmt när jag kom in sen igen, för varmt!

Nu ska jag lägga mig framför tvn. Idag ska jag sova tidigt eftersom jag ska jobba imorn. Imorn blir det utgång också  :D


rubrik ?

Jag har inte direkt något att skriva. I mitt livs består det mest av plugg just nu. Idag var kina seminariet, en sak man kan strycka på listan iaf.



ångest ångest ångest.


lördag

En vit helg, faktiskt skönt. men nästa helg hoppas jag att det blir utgång! :)

idag har jag sovit mycket, och ikväll har jag sett på film med emelie.

Nu ska jag snart sova så jag inte sover bort hela dagen imorn också för imorn är det pluggdag. Ska försöka få mycket gjort!

jag är vaken

Idag har jag jobbat. Slutade ju halv 9 ikväll och christian var så snäll och körde hem mig! jätte snällt så jag slapp gå .  Hem och vända blev det ungefär innan jag stack till  min vän mattias. Vi åkte och köpte pizza/kebab på cicis, det är gott där , men, så mycket mat. en fjärdedel och man är spyfärdig.

Nu kom jag precis hem och nu ska jag sussa.

plugg dag


Idag har jag pluggat kina, blev visst bara det. tungt material som tog mig 2 timmar att bara läsa igenom.

Imorn ska jag jobba hela dagen, så idag ska jag gå o lägga mig klockan 10 har jag bestämt mig för. Ingen bil har jag ju heller , så det blir att gå till jobbet imorn. Hoppas det inte regnar!


Ska följa med pappa till spanien i mars (:


nu  läsa lite till  och sen sova!





hej onsdag

Idag har jag vart hemma i Linköping med bilen. Pappa ska byta till vinterdäck och sen ska den in på lagning. Bromsar kan ju vara rätt bra att ha liksom.

Ikväll har jag legat och sett på matcherna. Förlust för Sverige, men vinst för spanien. Spanska lektionerna börjar faktiskt ge lite resultat, jag fattar inte hela meningar, men jag har lättare att ta upp ord och på det sättet lista ut vad meningen betyder. fast de pratar ju så förbannat fort haha..    

Imorn är jag "ledig", inte ledig egentligen, men vi behöver inte gå på lektionen eftersom vi ska jobba hemma med våra arbeten, så imorn ska jag ta en riktig plugg dag! det är sjukt mycket just nu. 

Imorn ska jag läsa genom kina häftet och försöka lära mig det (seminarie nästa vecka), sen ska jag plugga lite matte, skriva min spanska uppgift och börja skriva mitt arbete om spaniens naturgeogarfi och mitt arbete om ETA. 
jag lär inte göra allt det där imorn, men man kan ju alltid hoppas..




mina favoriter. Villa & Torres.
bilden är från em, idag regnade det inte ;p

helgen

i fredags tog jag och emelie det lugnt framför tvn. Igår jobbade jag och på kvällen vart det lite fest. Lite för kort fest för mig bara , haha .

idag har jag mått rätt dåligt. Sen har mamma och pappa vart här och fikat lussekatter som mamma hade med sig. De första för i år. GOTT! Sen gick hela familjen på bio och såg rallybrudar. Den var jätte bra. Jätte härlig film!

nu sitter jag och kollar på Ladder 49. Den är också sjukt bra.  Men så sorglig!



äntligen helg!

Imorse kom jag knappt ur sängen. Det var så skönt att sova.  men det var bara att åka till matte lektionen. Vi är inne på sista kapitlet i boken och idag fattade jag vad han snackade om. haha, det kändes skönt, samtidigt som jag mår lite dåligt över att det är mycket annat tidigare som jag inte förstår.

aja. Sen åkte jag hem och la mig och sov 1½ timme (: Och sen har jag diskat, bäddat, satt upp halsduken på väggen igen och nu väntar jag på att emelie ska komma. Kanske bäst att sätta lite fart ändå för annars är jag inte klar när hon kommer ;p

Imorn ska jag jobba och sen blire utgång, som vanligt (:

På söndag ska jag på bio med mammi och pappi  :) Pappa och jag ska plugga lite matte också.



/s

LHC - Brynäs 3-1

ikväll har emelie och jag vart på hockeyn, jag älskar såna där spontana grejer :)  Och det var jätte roligt! LHC vann med 3-1   :D  .. såklart :) 

nu är det natti natti. har matte klockan 8 imorn bitti, det borde ju vara olagligt.








Torsdag!

och idag har jag vart ledig (: Vaknade väldigt sent, för inatt sov jag väldigt dåligt, det tog väldigt lång tid innan jag ens somnade. Låg och vände och vred på mig hur länge som helst och tänkte på all skit och vilket jävla asshole det där är.

När jag vaknade idag så åkte jag till emelie, vi tog en promenad med hundarna (: Vi bestämde oss också för att gå på LHC- Brynäs ikväll (:  men vilket krångel det blev haha . Men sen åkte jag iaf i illfart till blacka för att köpa biljetter. och då vart det krångel igen haha, såklart. 
 

Sen stress hem och ta en dusch och slänga i sig lite mat. Nu är jag klar, en halvtimme innan jag ska åka (: Snabbt jobbat ju. Men jag har väääldigt ont i magen för jag slängde i mig maten lite väl fort.


HEJA LHC!

Helgen

redan söndag igen. Helgerna går alldeles för fort!

Igår var det fest. Först var vi på förfest hos mattias och sen vidare till hugo.  

Idag känner jag mig helt paj. Jag avundades inte emelie som jobbade idag!  Jag har värsta blåmärket på armen, men vi kom på vart i från det kom, jag skulle luta mig mot ett staket, grejen var ju bara att staketet var löst. haha , bara jag som lyckas med sånt. Mina fötter är helt paja . jag har 3 stora köttsår på tårna. Det ena är så illa att det till och med varar, fräscht. Då kan ni tänka er hur jävla ont det gör! Inatt när jag skulle gå hem var jag tvungen att gå barfota. Det var kallt kan jag säga, blött också för det regnade. Varje steg kändes som 1000 knivar i fötterna. En promenad som skulle ta 10 minuter tog över en halvtimme. Tur att man inte behövde gå ända från hugo iaf.

Idag har jag verkligen degat heeela dagen. Haltade bort till pizzerian när jag vaknat och köpte kebab. Jag kan verkligen inte ha några skor just nu!  Sen har jag legat i soffan hela hela dagen. När emelie slutat kom hon hit så satt vi och glodde på tv nåra timmar :)

Nu ska jag plugga lite spanska och sen sova. Imorn får jag inte försova mig.





föresten min kamera funkar igen, haha , det räckte tydligen med att trycka på knapparna hundratusen gånger. Den måste ha fastnat på nåt sätt.

fredag

Imorse hörde jag inte klockan, jag måste ha stängt av den i sömnen eller nånting för jag vaknade halv 9 och tänkte fan fan fan. Skolan började 10 över 8. Men jag gick på lektion nr 2  iaf. sen var det illfart till jobbet och jobba till 20.30.

Igår pajja min kamera. Efter ett år och två månader. härligt, två månader efter att garantin gått ut. =/ 

Nu somnar jag snart . godnatt

/s


det är ju för sent nu.

jag är trött

Matten går åt helvete för tillfället. jag fattar ingenting och det känns ju sådär när NP närmar sig. åhh, jag vill verkligen klara det.

ikväll har jag tagit en välbehövlig tupplur, en lång sådan också. Men jag vaknade till bonde söker fru. Haha det är ju så roligt. jag sitter och skrattar för mig själv här. Bögarna verkar ju ha roligast iaf :) Sen såg jag efterlyst också, usch jag blir ledsen av det programmet, det händer så mycket skit.


Sen har jag kollat flygbiljetter. Norwegian blir det förmodligen i fortsättningen eftersom sterling konka. Jag hittade biljetter för 319 spän.. lite sugen på att bara dra aassså.





Nando




.... bara för att han är så snygg!  (:    

eller hur Anna =D

hej tisdag

Idag unnade jag mig en sovmorgon, det var lätt värt det för det var såå skönt! vid halv 12  åkte jag till skolan och lyssnade på min lärare som snackade om kina. Borde läsa genom häftet snart så jag inte glömmer bort det.

Sen gick jag på stan, och fick faktiskt tag på en jacka. Typiskt att den jacka som satt bäst också såklart var den dyraste. så nu blir det tufft resten av  månaden. lite jobbigt eftersom månaden precis har börjat  :p  opps, en tröja vart det visst också och en concealer. Världens bästa från helena rubinstein. Stod och pratade med Elin på kicks också ett tag :) :)

Sen har jag vart hemma och dammsugit och gjort såna "roliga" saker. Min hyresvärd ringde till mig också, När han sa vem det var blev jag lite orolig i magen och undrade vad jag hade gjort nu. Men han ville bara säga att jag var tvungen att sätta mitt namn på mitt källarföråd annars skulle de klippa upp låset. jag vet ju att jag sett en lapp om det här nere, men det hade jag helt glömt bort. Så jag sprang ner direkt att satte dit en lapp . jag vill ju gärna ha låset kvar, jag vet ju hur  folk är. I min förra lägenhet innan jag skaffade lås så snodde nån min julgran (vem fan vill ha en plastgran liksom HAHA)


Jag vill gå på hockey snart. Nån som är på? :)




en vanlig måndag

tillbaka till vardagen.

Idag har jag bara vart i skolan, sen hem och käka och plugga och sen tillbaka igen och ha spanska prov. Det tog drygt 2 timmar, så det var ett stort prov, och jobbigt var det. En uppgift var att skriva en uppsatts om en person man tycker om. Jag skrev om emelie :) hehe :D 

Imorn ska jag ta en tur på stan efter skolan , jag måste ha en ny vinterjacka!


natti


/s

snö

det blev en lugn helg på landet.  Igår var vi vid mormors grav med ljus och krans. sorgligt.


Det var mycket snö där nere. Och kallt. fy fan va kallt det var. 
och nu är lovet slut också. Vart tog det vägen? Imorn skola, och spanska prov. jippi.





RSS 2.0