hej


Igår eftermiddag såg jag på en beck film med madde och anna.. Beck tröttnar man aldrig på, särskilt inte de gamla. de är bäst! Igår kväll var jag annars ensam. Låg i soffan och kollade på några av mina nya filmer. Inte så bra att se såna relationsfilmer ensam, då kände man sig ensamare än någonsin.

Idag vet jag inte riktigt  vad jag ska göra av dagen. Hade tänkt att göra pitabröd med fyllning idag. Men brödet var stenhårt så det är bara att kasta. billigt skit . Ska springa ner till tempo sen och köpa tacobröd istället, så blir det taco istället . 

Nu ska jag gå en promenad och rensa huvudet. Jag mår inte bra nej.

hej

snö


Igår åkte jag hem till Norpan .. Fick gräva fram bilen och sen lossna ena torkarbladet . Biltema skit , fick stanna vid en statoilmack och köpa nya innan jag gav mig upp på motorvägen, och tur var ju det, annars hade jag inte sett ett skit.  Konstigt nog var gamla vägen renare än motorvägen .  så sjukt jävla halt

Idag har jag vart med Anna (: Vi tog en liten promenix till Elin där vi tittade lite på tv (nya tider bland annat : D) och satt och pratade. Sen blev det en tur till maxi. Sprang in och hämtade min skjorta och slips också och handlade lite käk på maxi sen..

Sen har Anna och jag sett på black jack, en riktig klassiker ;D



Snö


Imorse när jag åkte till matten snöade det lite, små små flingor. När jag kom ut från matten regnade det. Matten var föresten enkel idag (: det är skönt när man tycker det! Åkte iaf hem och käka lite innan Tessan och Emelie kom och hämtade upp mig. Först åkte vi till ÖB , då började det snöa massssor. skit väder! Jag vill ju ha vår, inte nån försenad vinter.  Efter öb åkte vi till stan. Tessan var storshopparn idag ;D Jag köpte bara ett par knälånga mjukisbyxor. Skönt att ha på resan i sommar.  Ja, jag har redan börjat planera inför den. "bara"  3 månader kvar .  

söndag


Igår sov jag ända till halv 12, det var ju inte riktigt meningen eftersom jag hade tänkt att hinna göra en del under dagen. Men jag hann det ändå. Laga mat, röja upp i köket, gå en promenad, damma, dammsuga och svabba golven ;p

På kvällen kom Anna hit och kollade på melodifestivalen med mig (: Rätt låt vann! 

Idag har jag vart ute och gått i det fina vädret och ikväll kommer jag sitta bänkad framför tvn :) One tree hill 18.30 !!

helg


Idag har jag flängt omkring på stan med Anna, Madde och Emelie. kom hem med 2 linnen. Ett från h&m och ett från monki.  Jag tyckte inte om provrummet inne på monki, jag blev snarare helt förvirrad av att alla väggar + dörren var speglar.  usch ..

one tree hill

One Tree Hill

Tid: 18.30

Amerikansk dramaserie från 2007-08. Säsong 5. Avsnitt 1. Det har gått fyra år och Tree Hill-gänget har gått ut college. Lucas har skrivit och gett ut en bok, Brooke har slagit genom i modeindustrin, Peyton kämpar i musikbranschen och Nathan och Haley uppfostrar James.

Redan säsong 5! :D På söndag ...  :):)


matte

Nu har det gått ett tag sen jag uppdaterade, igen. Helgen tillbringades med Emelie som bodde här fre-sön :) Vi flängde runt som vanligt och tog det lugnt :) Igår kom mamma och pappa hit. Pappa hjälpte mig med matten, det behövdes!  Sen gick vi på bio, himlens hjärta. En riktig besvikelse! Den var så tråkig så att jag blev rastlös, trots att Mikael Persbrandt var med .. haha...

Imorse försov jag mig en aning, så det blev stressigt till matten. Brandövning mitt i en genomgång. Kul att stå där ute och frysa när man egentligen behövde den där genomgången. När jag kom hem satte jag mig direkt med matte skiten. Pappa kommer förbi en sväng efter jobbet imorn och hjälper mig. Prov på fredag, hjälp .

Ikväll har  Anna och Madde varit här, vi kollade på bring it on 1 och 3 .  :)

Imorn blire plugga, heeeeela dagen. Med paus för träning .


RSS 2.0