tisdag

i förmiddags var jag ute och gick i över 2 timmar. Mot slutet blåste som sjutton och då vart det skit kallt. som tur var jag på väg hem då..

I eftermiddag har jag kollat på filmen att göra en pudel (: den kan jag rekomendera, den va bra!  Sen har jag tagit en långt bad  och räknat en sida i matteboken.. Mindre roligt, men eftersom matten är inställd på torsdag och vi börjar med nytt på måndag så måste man ..

Ska bänka mig framför tvn snart.. gossip girl och i huvudet på Gynning ska jag se!



182781-194

Bad day

Idag vaknade jag med värsta ont i halsen. Hade tänkt träna idag , får de hur det känns sen, om jag kommer iväg dit senare.


Idag är jag ledsen, ska ut och gå långpromenad nu och rensa huvudet.

hej måndag


igår köpte jag tågbiljetter  till malmö (:  Jag ser fram emot det, massor

nu har jag precis ätit frukost, ska snart åka till matten.  Sen idag ska jag träffa Elin :) Får se vad vi hittar på

utgång

Igår vart det utgång. Hade ju egentligen inte alls tänkt att gå ut men jag ångrade mig. Dock var jag nykter. Det var förfest hemma hos Sofia (inte jag alltså :p) där vi sjöng singstar och firade tessan :) Hon fyller ju 20 idag! stort grattis till henne :) sen drog vi ner till otten och det var roligt!  Tyvärr var jag tvungen att ta sista spårvagnen hem, 20 i 2, hade velat stanna kvar längre men jag hade inte med mig pengar till taxi,  så jag skulle inte komma hem på nåt annat sätt.

när jag kom hem somna jag typ direkt iaf och vaknade inte fören 20 i 1 idag, haha.. Det var läänge sen jag sov så länge.

Nu har jag precis vart ute och gått i 40 minuter, hann precis innan det vart typ kolsvart.

stormvind

Igår kväll var vi hemma hos tessan, åkte och köpte mat på roxen och såg på let´s dance (:

Inatt väcktes jag ungefär 4 gånger av att huset dånade. Det var rätt jobbigt, är rätt trött idag. Idag dånar huset också och det liksom susar. Det blåser in kall luft genom fönster springorna, de är tydligen inte så täta. Har mycket kläder på mig idag, så att jag inte ska frysa så mycket ;p Hoppas det slutar blåsa så mycket snart ..  


Gick till tempo förut och köpte frukt. man skulle haft håret i tofs, haha såg ut som ett troll när jag kom hem igen.

hej

Nu har det visst gått ett par dagar sedan jag uppdaterade, men nu är jag här igen (: I lördags var det avskedsfest hos Tessan. Det var jätte trevligt med mat, vin och dans. mycket gamla låtar spelades som man älskade förr, och visst de är ju bra nu med :D Elin, Emelie och jag gav ett kollage till tessan så att hon inte ska glömma oss. Jag har inte riktigt fattat än att hon flyttar så snart. Men jag vet att jag kommer sakna henne så in i norden. Samtidigt är jag jätte glad för hennes skull, hon har ju alltid velat bli fastighetsmäklare och nu ska hon bli det :) Men det kommer bli jätte tomt här utan våran tessan. Men vi kommer och hälsar på, det kan du ge dig på (: 

nu ska jag torka tårarna och fortsätta skriva.

som sagt i lördags tog vid sedan bussen in till Norrköping och otten. Eftersom otten var så roligt sist hade jag förväntningar på att det skulle bli minst lika kul i lördags. men jag tycker inte det var så kul. Det var knappt nåt folk och ja, jag satt och gäspa tillsammans med elin i en soffa. När Elin sedan sa att hon skulle hem, så bestämde jag mig också för det, trots att klockan bara var 2. Haha vid 5 tiden typ kom sedan Tessan och Emelie till mig :D De hade visst hittat nån efterfest också:p

i går, måndag hade jag min första mattelektion. Hade inte en tjej kommit fram till mig och erbjudit sig att  visa vägen till salen hade jag ärligt aldrig hittat fram. Lektionen gick jätte snabbt, det är första gången jag kan säga så om en matte lektion. Och jag är så glad att jag fattade och kunde räkna hela lektionen utan problem och sen ha alla rätt när jag rättade. Jag kanske inte är så dum i huvet ändå :p haha, men som sagt det var bara första lektionen så .. men jag var iaf på riktigt bra humör när jag gick därifrån. Jag tog en spårvagn ner till stan för att köpa matteboken och en miniräknare men går in på bikbok innan och kommer ut med en stor påse:p Jag brukar inte gilla bikbok så mycket nu för tiden men de hade fått in jätte fina vårnyheter nu som jag inte kunde motstå, särskilt efter att jag inte köpt kläder på ett tag. Sen gick jag raka vägen till akademibokhandeln iaf ;p Sen hem i racerfart, paka lite och sen åka till Linköping.

Jag är inne i nån period nu då jag inte vill vara ensam. Ibland är det skönt att vara ensam, men nu tycker jag bara att det är så jävla ensamt. Därför åkte jag hem igår. tog en långpromenad med mamma på 1½ timme och på kvällen satt hela familjen, mamma, pappa och jag och såg på idrottgalan. precis som det var förr i tiden. Ibland saknar jag att bo hemma. ibland tycker jag att jag flyttade hemifrån för tidigt, det är ju nästan precis 3 år sedan nu.

Idag ska jag fika med en gammal vän. Ska göra mig i ordning nu och sen käka lite och ta bussen till stan. Åker hem till norpan imorn förmiddag.

RSS 2.0