28 december


har haft en jätte bra jul. Kom hem från landet i onsdags och igår jobbade jag heela dagen. Idag ska jag också jobba, men jag börjar inte fören kl 3 så jag kunde sova länge (:  . Sen jobbar jag till 20,30 , men det är ändå bara 5½ timme så det går nog snabbt. hm, efter jobbet måste jag upp till maxi och handla lite. Inte allt för kul 9 på kvällen. Sen måste jag hem och röja undan lite inför imorn.

Imorn är det min tur att handla (: är jätte shoppingsugen! sen blir det lite lilljul med  Tessan och Emelie och  på kvällen blir det bowling!

22 december

lördag. och i övermorgon är det julafton ! :)  Igår kväll var jag och tessan runt och kollade på laptop tills hon flyttar. Får se vilken hon bestämmer sig för sen. hihi .. Köpte en julklapp till  mig själv också på giganten, nämligen en dammsugare, men jag behöver faktiskt en.. Min är riktigt dålig och jag har bara hört gott om denna. 

Blev rätt sent igår, eftersom jag la mig och kolla film när jag kom hem runt halv 10. va rätt trött när klockan ringde förut med andra ord.

Nu ska jag dra till jobbet. Känns inte lockande alls. Det är fortfarande mörkt ute

182781-188

21 december

Redan 21 december ... och jag är ledig! Jätte skönt efter två riktigt jobbiga 9.15-20.30 pass. Igår kom ju barnbidraget så då var det mycket folk! men  idag är det ju lön så då lär det ju va ännu mer. på tal om lön så var min lönespec en trevlig överaskning (: Gick och la mig redan runt kl 10 igår, mina ögon höll liksom på att falla ihop. Tänkte jag skulle unna mig att sova ut till kl 11 idag, men jag vaknade typ kvart över 10 istället och var hyffsat pigg.

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma, har disk som behöver diskas bland annat. Ett varmt bad ska jag också ta.. Jag hoppas Emelie hinner komma förbi en sväng också innan hon åker till Karlstad. :)

182781-187

en ledig dag

Idag har jag vart ledig. kanon skönt. Va ute vid rusta och maxi i förmiddags med emelie och handla lite. Jag var tvungen att ha frukost, för brödet höll på att ta slut här hemma.  Idag fick jag också veta att jag blev antagen till komvux! så i januari ska jag börja plugga matte (:

Ikväll blir det tidigt i sängs, jobbar 9,15 - 20,30 två dagar i rad nu. huh. Sen ledig fredag, sen jobba lördag & söndag också. huh igen.




fredag


fredag idag. jag har världens huvudvärk och funderar på att gå och lägga mig snart. kul fredag, inte.  emelie sov hos mig inatt (: idag gick vi på stan och kika lite. käkade med tessan på hennes lunch (: sedan träffa vi elin och emilia också. mycket folk på stan, tur att jag har alla julklappar klara ;p sedan åkte vi hem hit igen o sjöng kareoke ;D haha. 

föresten, det här huset byter  portkod nästa vecka, så nu kära vänner får ni lära er en ny kod. Jag kan den inte ens själv än.




första advent


första advent idag, mysigt! Man får dock inte så mycket julkänsla när man ser vädret utanför. Ska snart dra till Ikea, ska inte köpa nåt , men titta kan man ju alltid göra (:


182781-184

1 december

1 decemcer idag, det är sjukt hur snabbt tiden går. Igår satte jag upp julgardinerna och idag har Emelie och jag bärt upp alla mina julgrejer, vilket inte är så lite ;p Nu har jag adventsljusstakar i fönstren och lite tomtar här och där. Mysigt med julkänslan !

En lugn helg den här. Såg på idol med Emelie igår. Idag var det tänkt att vi skulle ta en sväng på stan , men vi struntade i det och var hemma och tog det lugnt istället och julpyntade. Nu är jag ensam, det känns som det var länge sen jag var ensam, ibland är det skönt att vara ensam, men just nu känns det bara ensamt ;p  Tänkte se på lite filmer ikväll och bara va .  Imorn ska jag till Ikea med tobbe (:

182781-180

RSS 2.0