Ledig


Idag är jag ledig, fast egentligen skulle jag inte vara det, men i tisdags ringde en från jobbet och fråga om vi kunde byta tid, så jag jobbade i onsdags när jag egentligen skulle vara ledig så tog hon min tid idag :) men hellre är jag ledig en fredag än en onsdag :) Dessutom var jag bäst i onsdags, hihi jaa lite stolt är jag allt. Varje morgon har vi nämligen morgon möte där vi går igenom dagens försäljnings mål och även gårdagens försäljning. Då talar man också om topp 5 , vilka som sålde mest under gårdagen.. och igår på mötet sa han .. bäst igår var sofia :):):)

Mindre rolig sak var att i onsdags var det också inbrottsförsök i vårat hus på landet. det läskiga var att morfar och mamma var där då :( .. polisen fick iaf tag på dom!


Imorn jobbar jag bara 12-16 , och det är ju inte så länge så ikväll blir det utgång :)

Helgen

Skönt att helgen är över. haha det är inte ofta man säger så. Men har jobbat fredag,lördag och söndag så det är därför. Och nu ska jag vara ledig i 3 dagar.. väldigt skönt..  

I fredas firade vi iaf madde :) De andra gick ut sen, men eftersom jag börja jobba 9 på lördan och skulle jobba till stängning så kände jag att jag inte skulle palla ...

Idag jobba jag också öppning-stängning.. skönt sen att åka hem och veta att man är ledig i 3 dar :) :) :) Gick och la mig en stund när jag kom hem och gick upp halv 9 eller nåt igen och sen har jag legat och kollat på beck..

Imorn är det storstädning av lägenheten som gäller....

home again


Hemma igen efter mötet. hann handla lite på maxi också. Mötet va inte alls så illa som jag trodde. Det var bara först gemensamt sen satt man i varje avdelning och pratade... och det var faktiskt kul :) och skönt att få gå hem när vi öppna :) men imorn jobbar jag ju och lördag och söndag..

det är sviin kallt ute.. jag höll på att frysa ihjäl därute så nu ska jag bädda ner mig under en filt och sova vidare  ..

En tidig morgon

 ... Inatt har jag sovit typ.. ingenting. Men nu är jag destu tröttare .. zzZzzZz

Ska snart åka på stormöte på jobbet. tur att det bara är möte för då kanske jag kan smygsova lite. möte mellan 8-11 , jag kommer dö.

Aww...

182781-107

....



Det är ju själva fan att ingenting aldrig blir som man vill ............. nån dag tänker jag skrika ut allt jag känner ..

Confused ,,

Minigolf


Igår vart det en heldag med Tessan och Emelie : ) Först spelade vi minigolf i folkparken... hmm det gick inte såå bra för mig, hähä  ...  Sen gick vi en stund på stan för tessan skulle köpa solbrillor och sen åkte vi och köpte mat som vi sedan gick hem och laga hos mig. tacos : ) Resten av kvällen spenderades med mycket prat o så .. det behövs ibland ..




Sweet

182781-96

Grattis körkortet

.. idag har jag haft mitt körkort i ett år : ) ett år till, sen går prövningstiden ut .. wohoo : )

Idag har jag jobbat också, men slutade halv 8 så det var skönt! Hann hem för att kolla på skansen också , ingen sommar utan skansen : D

Nu är jag ledig i två dagar, vilket ska bli underbart. Imorn ska jag till smultronstället med mammi och pappi. Ska  försöka hinna ut till jysk med. Köpte gardiner igår men när jag kom hem var det bara en längd i förpackningen , lite surt ..

nu ska jag ta och käka nåt..

RSS 2.0