Jobb och mera jobb

puh, har jobbat till halv 9 både idag och igår.. . men imorn är jag LEDIG, så himla skönt för sen jobbar jag fredag, lördag, söndag : ( Imorn ska jag och tessan och kanske Emelie gå på stan och fika och shoppa.. är ganska shoppingsugen .. eller ganska mycket =D

Bonde söker fru Andreas och Jessica var inne idag och handlade : ) hihi ..



och underbart, vi slipper skjortan och slipsen i sommar. Nu är det en blå piké som det står "trevlig sommar" på ryggen som gäller =D höööööööh


Tandläkaren

Idag har jag vart hos tandläkaren, sista gången gratis. inga hål : ) skönt..  men på ett sätt kunde man ju önska att de kom när det fortfarande var gratis.. har aldrig haft nåt hål, men förr eller senare lär det ju komma ..  och det är ju dyyrt ..   

Imorn börjar jag jobba  =/ har ingen lust eftersom jag inte är frisk än.. Inte blev det bättre av öland heller direkt, har låtit som en kråka hela helgen.. och gör det fortfarande.. Har feber igen tror jag  och känner mig helt hängig.. hoppas på att det blir bättre snart, för den här veckan ska jag jobba mycket och långa pass ..


182781-95

Förskyld ...

Nu är jag hemma i Norrköping igen. Har bott hemma hos mina föräldrar i nästan en vecka nu, förutom helgen då vi var på landet. När vi va på landet blev jag föresten sjuk. ett tag trodde jag att jag fått influensan men jag mår lite bättre nu så det var nog inte det  :) Febern har avtagit och nu är jag bara väldigt väldigt förskyld, men det räcker för mig. Mornarna är iaf värst, kan knappt andas. Det var iaf skönt att vara hemma och umgås lite med min familj :)

Idag har jag föresten sökt mitt första jobb !! La precis på brevet i brevlådan ..  Man måste ju iaf försöka .. 

snart är det midsommar och jag hoppas att det mesta av min förskyldning har släpt då .. På torsdag åker vi nämligen till öland ...

ONE TREE HILL

182781-91

Riktigt bra : )


Ska snart åka iväg till landet och bara ta det lugnt nu i helgen.. Förhoppningsvis blir det fint väder så jag kan bada ..

EN KANIN

182781-90

Jesper är ute och hoppar ;D

JAG ÄR OCKSÅ FAST ....

Idag vaknade jag med ont i halsen : ( ... kan det vara efter badet ? Det är ju så varmt så man tycker ju att man borde slippa undan förskylning ...
 
Har inte solat så mycket  idag eftersom min rygg svider lite grann .. och sen blev ju vädret mysko, när jag stod och lagade mat börjar det åska, typiskt :( Men jag lagade min mat iaf .. färsk potatis , SÅ GOTT !!!

Dagen har gott väldigt fort föresten och det beror väl på att jag sov vääldigt länge eftersom jag satt uppe länge inatt och kollade på de första avsnitten av one tree hill. Yes , jag erkänner jag är också fast. Fan vad bra det är !!

nu ska jag sätta mig i soffan och äta jordgubbar och se några avsnitt till : )

182781-89

FÖRSTA DOPPET


Idag har jag , Tessan och Emelie vart och solat och badat i mårn. Elin och Emilia dök också upp efter ett tag : )  första doppet för i år blev det, inte så kallt ändå ..  Råkade bränna mig lite på ryggen också, eller okej ganska mycket, det är faktiskt förvånadsvärt att solen tar så jävla mycket i Sverige också.. eftersom det inte kändes som solen tog nånting. Jag har aldrig tidigare bränt mig i Sverige :O .. det märks verkligen att världen håller på att bli knas och att ozonet är så tunt..

Jag har till och med haft lite hudfrossa förut :p  ... men nu ska sätta mig en stund på balkongen och sen se en film.. det är så himla VARMT här inne nu !!!!


182781-86

STUDENT 2007

Studenten är nåt jag alltid kommer att minnas! studentveckan också för den delen, så kul vi hade, hela veckan!! Dessutom bodde Tessan och Emelie hos mig nästan varje natt, vilket var jätte kul :) I tisdags var det lärarmiddag på otten. God mat och bara roligt helt enkelt.

Igår var det då dags för studenten. Morgonen började med champagnefrukost och fotografering. Sen var det massa dötid eftersom vi inte skulle springa ut fören kl 4. Vi tillbringade den tiden med att skriva i varandras mössor och beställa mat från mcdonalds. När det började närma sig gick vi upp till klassrummet där vi skulle vara för att titta ut över folkmassan och skrika också såklart. Utspringet var en otrolig känsla ;D  som följde av massa blommor och djur runt halsen. sen bar det hemåt för mottagning i lägenheten, helt otroligt att vi fick plats. Pappa och mamma hade ordnat så fint med långbord och allt.. Senare blev det såklart utgång. Elin sov hos mig och det var ju liiite segt att gå upp imorse för att gå till skolavslutningen och sen march till skolan i hettan, SÅ VARMT! sen fick vi våra betyg och så kom det jobbiga, att säga hej då..

Jag kommer nog inte fatta fören i höst att skolan verkligen är slut, jag kommer inte gå till kungsgård något mera. Jag kommer sakna klassen så jävla mycket och speciellt mina tjejer Tessan, Elin och Becka som jag är van att träffa varje dag. Jag mår dåligt bara jag tänker på det :( såklart kommer vi fortsätta att ses, men ändå. JAG ÄLSKAR ER!


Tessan och Emelie var iaf här ikväll och såg film och dippade morötter, gurka och chips ;D



BAL

Idag är balen :) ska snart åka bort till frissan för att bli fin i håret....... jävla väder, HOPPAS det har slutat regna tills klockan är 5 ...
 
182781-80

RSS 2.0