shopping

Idag hade jag prov. Det var det värsta prov jag någonsin gjort. Jag tror inte jag hade ett rätt. Det lilla jag kunde, kom såklart inte med. Omprov snart hoppas jag.

men lite shopping med ems efter skolan piggade upp (: Komiskt, i london hittade jag ingenting. I lilla norrköping hittade jag massor. en kofta, två tröjor, ett par stövlar, halsband o örhängen och världens finaste klänning. Jag blev kär.




London 25-28/9

 Idag kom vi hem från London. En riktigt rolig weekend!









Här kommer vi .....

Imorse var jag ute och sprang (: Sen var jag och madde nere på stan en snabbis, sen giganten en ännu mer snabbis och sen hem till mig och checka in. Sen blev det pizza & film hos madde.

Pluggandet får vänta tills söndag. Jag h i n n e r inte .  Packningen går sådär. upptäckte förut att ett linne jag ska ha med mig var trasigt. Ringde till madde och frågade om hon hade nål och tråd. Det hade hon. Så jag sprang över dit så lagade hon det åt mig, snäällt :) Bra att hon bor så nära :D

packning ja, jag måste fortsätta.



Jag vill ha den


onsdag

Imorse kom jag knappt upp ur sängen , haha sån jävla träningvärk!!

Min matte lärare är ledig den här veckan, tydligen. Så idag hade vi matten med andra C gruppen. Fan, jag som skulle gå på hjälp matten efter. Men är han inte där, så blir det ju liiite svårt. Detsamma imorn hade jag tänkt gå och räkna det de ska göra på fredag. men det sket sig det också. Så nu är jag visst ledig imorn eftersom geografin är inställd också.

Sen idag har jag vart på giganten. Gav Anneli mitt schema , hon vart glad , så hoppas jag får jobba lite.  Hon frågade också om jag kunde jobba massa i jul och det kan jag såklart. Stod säkert och pratade med kassatjejerna i 40 minuter eller nåt, om inte mer. men jag var iaf där för att köpa en adapter till. och personalpriset var väääldigt bra, så jag köpte 2 haha ..

har sprungit idag också. Är stel som en pinne just nu, men det är skönt att vara igång igen.


Dagens i-lands problem är det där med packning. hum,  SVÅRT , särskilt nu när jag måste försöka packa smart, eftersom jag vill shoppa där ....  packa smart är inte min grej. Min grej är snarare att packa för mycket.


Nu plugga, sen sova. Upp tidigt imorn för att få ut mycket av dagen. Hann inte med allt jag hade planerat att göra idag.



Rihanna - Take A Bow




satsumas är gott !



jag är beroende , eller nåt

tisdag


Idag växlade jag pengar, köpte en liten liten schampo flaska, en liten tandkräm och små clinique flaskor. Så nu är allt det fixat

Sen har jag, emelie och anna sett på sex and the city filmen. Jag älskar den. Den är så bra!
Sen har jag tagit mig i kragen och vart ute och sprungit . Det var tungt, flera veckor sen sist. Benet kändes bra - först, medans jag sprang. När jag kom hem låste sig knät och jag höll på att ramla omkull, så nåt är det ju som är knas .......

Sen har jag suttit och gjort spanska uppgifterna  och finslipat samhällen.  Ska skicka iväg det imorn, för just nu orkar jag inte. Men ska försöka få allt gjort innan torsdag iaf. blir så jobbigt på söndag annars:p Jag har plugg upp över örona förtillfället.

Imorn har jag sovmorgon till kl 12! sova sova sova





puss.

god morgon

Igår när jag kom till skolan var matte lektionen inställd. Surt att veta att man kunde sovit 2 timmar extra. Dessutom jätte kul att sitta i skolan och vänta på nästa lektion i över 2 timmar. Men jag fick samhällskunskapen gjord iaf.

Igår var det också spanska. jag fick Vg- på provet haha. En chock, eftersom jag inte pluggat. Så nästa prov ska jag plugga på och få mvg tänkte jag ;)

Igår kväll var jag sedan och hämtade Emelie på resecentrum. Hon sov här sen. Skönt med sällskap när man är lite depp....

Nu ligger hon och sover och det ser väldigt skönt ut. och  jag ska snart gå till spårvagnen för en ny dag i skolan.  på håltimmen ska jag växla pengar och sånt. I övermorgon drar vi  ...

Jag är trött !




hola

Det här var ingen bra helg. Att man kan bli så  besviken om & om igen.


Idag har jag bara tagit hand om mig själv. Vart ute och gått i över en timme. tagit ett låååångt bad och lagt ansiktmask och peelat kroppen och sånt härligt. Tvättat håret med ett djuprengörande shampo  som min frisör sa åt mig att göra en gång i veckan för att få bort beläggningar . Det här var första gången. opps. men håret känns jävligt rent. det känns väldigt bra.

Jag ser redan en ny utväxt :(  Men håret växer ju iaf, och det är ju bra.

Försökt plugga lite också. Internationell ekonomi. Fastnade direkt på första frågan. Pappa fick hjälpa mig över telefon. Jag måste ut och springa snaaaaaart. Jag fick ångest när pappa sa att han vart ute och sprungit 5 varv i spåret idag, det är fan 1,2 mil.......  Så orättvist!  Måste ut och börja träna känner jag!



coldplay - viva la vida



om om igen








ledig


Idag sov jag ut. Eller först kom pappa och störde mig kl 7. Men nu har jag det jag behöver tror jag. och en adapter. brabra.

Idag har jag också gått på stan med Elin.  Jag skulle ju inte handla något, men hittade en jätte fin vit kortärmad polo på h&m, ibland går det inte att låta bli :)  blev 2 baslinnen också, ett vitt och ett svart.

Sen har jag kört ner Emelie till resecentrum.

.. och nu sitter jag här.

hejhejhejhejhejhej


Igår kom emelie och hämtade upp mig efter skolan, så drog vi till giganten och köpte telefon till henne och en volumaster till mig :)

På kvällen var vi på bio, Babylon A.D , haha så värdelös! men det var roligt ändå..

Emelie sov hos mig sen, och tur att jag inte började fören 12.10 idag. men satt ändå och gäspande mig genom lektionen. Idag har jag och em bara tagit det lugnt. Sett på arn och accepted och bara slöat i soffan.

Nu är jag ledig torsdag och fredag för skolan är stängd :D Lång helg med andra ord. SKÖNT!

Imorn bitti kommer pappa förbi innan jobbet och lämnar mitt pass och en resväska. London nästa vecka!

trött

Dags att blogga lite igen kanske :p

I lördags var det fest. I går käkade jag och emelie pizza och låg och segade framför tvn hela dagen. Att jag skulle ha spanska prov idag bekymrade mig inte nämnvärt.

Efter skolan  idag kom emelie och hämtade mig :) hon satt och spelade wii och jag satt och försökte plugga. blä , klockan 6 var det dags för spanska, och jag trodde ju inte att det skulle vara så stort prov, eftersom det bara var ett kapitel. sen när man fick ett helt jävla häfte kändes det sådär :p haha det gick inte så bra. Men nu vet jag att till nästa prov ska jag plugga ordentligt .

usch det är så kul när man kommer ut från skolan kl 21 och spårvagnen åker förbi. 15 minuter till nästa. jippi .

spanskan gick inte bra överhuvet taget idag. Vi började ju på nästa kapitel efter provet, men jag lyssnade inte, det gick in genom ena örat och ut genom det andra.

Nu ska jag torka håret och sen sova, fy fan vad jag är trött

fotboll


Idag hade jag bara en lektion :) Matte dock, svåårt idag! jag fattade typ... ingenting. Funderar på att gå på d lektionen imorn och få lite hjälp. Efter skolan åkte jag och Anna hem till mig, såg på film och satt o skratta framför AFV  (:

sen har jag sett på fotbollen. Först sverige matchen, och det gick ju bra ju tillslut :) även om första halvlek sög så jävla hårt. Nu sitter jag och ser spanien-armenien istället. Spaniens första mål kom efter 6 minuter, andra efter 15. :p 

Imorn slutar jag tidigt och det är bra, för sen ska jag hem och plugga hela  dan för prov på fredag, och jag hade ju sagt att jag inte skulle sitta dagen innan men det blev visst så iaf :(

tisdag

Skola idag som vanligt, på min håltimme var jag på stan med Madde (: men jag köpte ingenting :p Efter skolan gick jag till vårdcentralen. Mitt ben har vart knas i flera veckor så jag kände att man kanske skulla ta och kolla upp det. Eftersom det är en vecka sen jag sprang sen så är det ju knappast träningsvärk så . Hör och häpna så tog de mot mig direkt nästan ;p jag fick ta blodprov, när jag insåg att jag skulle behöva göra det ville jag bara springa därifrån :p Jag hatar det verkligen. Den där långa jävla nålen skrämmer skiten ur mig. Men jag tittade åt ett annat håll, så det gick bra, det är ju aldrig så farligt som det ser ut ändå ;p Att trampa på en nål är hundra tusen gånger värre kan jag ju säga :p haha ...

Aja de hittade inget fel iaf men jag skulle återkomma om det inte går över ...
Hoppas jag kan komma igång med min löpning snart igen.

Sen har jag sovit hela kvällen typ, helt slut. Jag ska gå och lägga mig nu igen för jag är fortfarande helt slut ...

Imorn har jag egentligen sovmorgon men icke, ska till frissan kl 9. Var där igår och sa att jag inte vart nöjd. Så imorn hoppas jag att jag blir det!

godnatt!

söndag

Förhoppningsvis är jag på bättringsvägen nu, känner mig lite piggare nu om man jämför med igår .. Rösten kanske är på väg tillbaka? Hoppas det..

Jag ska kanske åka till Liverpool nångång i höst eller vår :)  Mamma och pappa lärde känna ett par nere i Palma därifrån som de bytte nr och mailadressoch allt , Så de ska åka och hälsa på dom , och då tänker jag följa med :D 

Nu tänker jag lägga mig och plugga samhällskunskap, hur usa styrs osv. Prov nästa vecka och jag har lovat mig själv att inte plugga dagen innan utan börja i tid! ;p



Fotbollskväll

Det vart en riktigt fotbollskväll för mig :) Först Sverige - Albanien .  0-0 , Ingen höjdar match direkt. Det gick rätt ..långsamt ...  Sen gick jag in på el pais hemsida för att kolla vad det stod i spanien matchen, det stod inte, däremot stod det att den visas i tve , då vart det fart på mig, för vi har nämligen den kanalen :D Haha, så jag hann se andra halvlek iaf :) Spanien vann mot Bosnien med 1-0. David Villa gjorde målet . Jag försökte skrika jaaaaa, men det blev ett ynkligt pip, så jag tänkte att det är lika bra att vara tyst. haha .. :p   Sen fortsatte jag kolla lite på spansk tv och kom på mig själv  med att sitta och le,  jag saknar spanien!

Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar imorn ..

/ s

fortfarande sjuk ....


Igår kväll var jag och hämtade mamma och pappa på flygplatsen. Planet var "bara" 1 timme försenat , men jag är glad att det inte blev som förra fredagen när de skulle iväg ..

Då var iaf planet till Mallorca  försenat 4 timmar och skulle inte gå fören 23,00. Sen  visade det sig att det plan de skulle åka med var det  fel på eller nåt, det var iaf inte i trafik. Istället sätter de in ett mindre plan (smart!) så alla skulle inte få plats, varken från Mallroca eller till Mallorca som i det här fallet. Jag hade åkt till LInköping direkt efter skolan för att luncha med mamma och senare skjutsa dom till Norrköpings flygplats. Men 20 i 4 (!) ringer fritidsresor och frågar om de kan tänka sig att åka med ett annat flygbolag från Göteborg, visst säger mamma. Kruxet vara bara att de var tvungna att vara halv 5 på flygplatsen för då skulle det gå en buss till Göteborg. Haha då vart det stressigt. Pappa hade inte ens kommit hem från jobbet, så det var bara att ringa till honom och säga att han skulle komma hem fort som fan. Han cyklade kan ju tilläggas :p  haha det såg så kul ut när han kom trampandes i världens fart :p När han kom var det bara att slänga sig i bilen och köra direkt. Vi hann, precis på minuten. så de kom iväg till Mallis :)

Så igår var jag och hämtade dom, bruna och fina ..  Jag  vart kvar i Linköping sen, dels hade de massor att berätta om resan, dels mår jag inget vidare, så jag orkade inte,  Förskyldning blir bara värre och värre. Halsen har iförsig  släppt en del nu, men nu är det näsan som jävlas. Och öronen, sån jävla lock. Och min röst, jag låter som en kråka verkligen. Huvudet känns som det väger ett ton. Och jag är öm innanför ansiktet eller hur man förklarar. Det är jobbigt helt enkelt.
 
Idag har jag inte satt foten utanför dörren, säkert lika bra, jag vill bli frisk så fort som möjligt. Jag har inte tid att vara sjuk.  Åker hem imorn tänkte jag. 

nu ska jag sätta mig och kolla på fotbollen :) Jag tror Sverige förlorar. Himla synd att vi inte har 4an sport, för då hade jag sett spanien- Bosnien matchen ikväll! Då är det riktig fotboll som spelas!




Jag stod och tittade på när de landade :)


Sjuk

Igår när jag gick och la mig mådde jag hur bra som helst. Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen, och det har bara blivit värre under dagen.

Hade bara en lektion idag som tur var. kart prov i grupp. Men det gick bra tycker jag, det var positivt att ha prov i grupp. När jag säger kart prov menar jag inte att man ska sätta ut typ italien på en karta, utan snarare breddgraderna, och sånt.

sen har jag vart och storhandlat idag. Det vart dyrare än jag tänkt mig =/  . Sen var jag ute och gick en promenad, vågade inte riktigt springa. Gå var nog inte så bra det heller. Total däckade i sängen sen och sov några timmar. jävla hals , jag har ätit så mkt halstabletter nu så jag har fått ont i magen.  Jag svettas och fryser samtidigt, jag tror jag har feber.

Har viktiga lektioner imorn, som tur är slutar jag 11,20 så jag får palla mig dit.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar ..


RSS 2.0