Valborg

idag är det ju valborg. Ska till madde ikväll och grilla :) Måste åka förbi nånstans och köpa nåt kött på vägen. Kött är alltid så svårt. 




uppdatering

Nu var det visst ett tag sen sist. I fredags-lördags var jag i ullared med mammsen och hennes jobb. Blev en hel del, både nödvändiga saker och lite mindre nödvändiga saker ;p Kul var det iaf!!

182781-219

ja det är ju tur att det finns ytterbackspeglar ;p

torsdag

Igår var jag ute och gick långpromenad i det fina vädret (: Gick förbi giganten också och kollade på ipod och pratade lite med dom. Sen efter att jag slängt i mig lite mat så åkte jag till Elin :) Oc fick såklart följa med ;) Så det tillbringade vi eftermiddan med, det är ju såååå bra!  skönt med lite lantluft hihi, jag tycker det är så mysigt!

Sen vill jag varna för att köpa väskor på gina. Nu har två som jag har köpt där gått sönder. Inte lika dana alltså, utan olika modeller vilket gör det här ännu sämre. Jag köpte en väska där i söndas för mitt presentkort, Igår när jag gick nerför trappan så lossnade bandet på ena sidan,  jag knöt ihop det. Sen när jag precis skulle åka hem från elin så lossnade bandet på andra sidan. haha så jävla dåligt. Jag har kvar kvittot så tur är så jag kan ju lova att jag ska gå tillbaka med skiten.

Idag har jag vart på matten. Om två veckor är det nationella prov :o Ikväll ska jag få hjälp av pappa .. Ska snart åka dit. Imorn bär det ju av till Ullared :):) Kommer hem på lördag , och på söndag jobbar jag

hello sunshine

Nu var det visst gått ett tag sen jag uppdaterade. Men jag har inget direkt att skriva. I helgen var det jobb, fredag, lördag, söndag. Idag har jag, Anna, Jonna och Johanna suttit i folkparken i solen innan vi gick vidare till fräcka. Där var det helt vindstilla = dö varmt = underbart. Väldigt fel att ha jeans på sig dock. Sen åkte Jag och Anna hem hit. Jag bytte kläder, leggins kändes mer rätt . Sen gick vi ner och tog en glass och gick en vända, förbi elins jobb bland annat :) Sen satt vi på min balkong. Där var det precis lagom varmt. Hoppas det håller i sig så jag kan sitta på balkongen och plugga i veckan (:

Jag längtar till helgen - ullared !


FACE STOCKHOLM


Idag har jag vart på makeuprådgivning på face :) Hon var jätte duktigt och det kändes verkligen som hon visste vad hon snackade om. Dock är jag ju inte van att ha massa grejer på ögonen. Kanske är det därför, men jag tyckte jag liknade mest en tvättbjörn. Men jag kanske inte bara är van, vad vet jag.  Sen fick man ju välja prudukter och då valde jag en foundation, jag har haft en från face förut och jag tyckte den var super. Sen köpte jag till ett puder och en ögonskugga också.

sen gick ja och emelie runt lite på stan, båda var helt sega och trötta så det blev inte så mycket av det. Sen åkte vi iaf en tur till maxi, emelie köpte såna där klistergrejer man sätter fast kort i album.

Nu är det dags att gå och lägga mig känner jag. Jobb imorn, låång dag till 20,30. Då vill jag vara pigg ..

middag

Ikväll har mamma, pappa och morfar varit här :) Vi åt tacos! jätte gott! till det delade mamma och jag på en flaska vin. Sen bänkade vi oss framför tvn och såg hockeyn. passoa drink vart det också :) MIna nerver klarar inte hockey längre, jag biter sönder naglarna! Tyvärr förlust för LHC i sudden , nu står det 2-1 i matcher i finalen. 

Sen har pappa hjälpt mig med deklarationen, så nu är det fixat och klart, känns skönt. Anmält konto har jag också gjort, så nu hoppas jag på pengarna kommer till midsommar, jag behöver ju dom i spanien ;p

Nu är det läggdags, är hur trött som helst ..


182781-214

tråkigt

Den här dagen går verkligen lååångsamt. 5 minuter känns som en timme ungefär. Imorse var jag och handlade mat som sagt sen har jag suttit här och glott och väntat på att klockan ska bli 18,30, tur att det bara är en timme kvar ..

Imorn blir det stressigt istället haha, det är antingen eller ..


jag är jätte sugen på att möblera om i sovrummet, jag har passat på att mäta idag och jag tror faktiskt det skulle bli bra. På söndag kanske .. hii

20 ÅR


Idag fyller jag 20 år ...  :)


182781-211

föresten ..


Idag har jag också bokat en tid hos frissan. "hej det var länge sen" sa hon när jag kom in efter matten. Haha skulle det vara en pik eller :p  men nu är det iaf dags. klippa toppar och färga fula utväxt , kanske blir några slingor också? Imorn ska jag ringa till  face och beställa en tid för min makeuprådgivning :) :) :)

helgen

Lördan började med att jag åkte tillbaka till Norrköping och gick på stan med mamma. Jag köpte inget eftersom jag inte har några pengar, utan jag var smakråd åt mamma istället :) efter ett tag på stan åt vi lunch på harrys. Jätte gott! Sen var det bara hem och städa och göra sig i ordning för kvällen..

kvällen ja .. Det var roligt att ha alla mina små vänner här, och jätte fina presenter fick jag också! Sen trodde jag att man skulle glömma sina känslor av lite (?) vin, i stället vart det tvärt om, känslorna kom fram istället, dom jag inte så gärna vill visa öppet.. men de kom och jag skäms för det. 

igår mådde jag som jag förtjänade  .. Emelie och jag stack över gatan och köpte pizza iaf! skit gott!.

Imorse när klockan ringde ville jag bara skita i allting och ligga kvar och sova hela dan, men jag fick tvinga mig upp och gå till matten, räknade 2 tal under hela lektionen , jag höll på att somna. Sen åkte jag hem och åkte till maxi. Köpte tårtgrejer.  När jag kom hem satte jag igång med de projekt jag hade tänkt med dagen. Projekt nr 1 var att flytta dvd hyllorna till andra sidan. Det visade sig att det inte går, alla tjocka sladda och skit är ivägen så det var bara att flytta tillbaka igen. Projekt nr 2 var att städa och göra om i mina köksskåp. Förut var allt huller om buller, jag ville ha lite ordning påt. tallrikar på en hylla, glas på en, skålar på en osv. Och det hann jag med.

Och sen har jag bakat jordgubbstårta :)

trött fredag

Jobb idag.. och det gick bra. Trevligt folk som jobbar där också . men så trött jag är, det är helt sjukt . Mina fötterna är en storlek för stora haha . blåsan på foten har växt, och jag hoppas verkligen att jag  kan ha pumps imorn utan att jag dör på kupen. nu har jag iaf klippt sönder den, haha hittade ingen nål ;p

Ikväll går jag och lägger mig tiiiiidigt, jag skulle kunna gå och lägga mig nu men det är väl lite väl för en fredag kväll .. Är ensam i huset också och det känns sådär, jag tycker inte om att sova ensam i hus. Men nu är jag så trött så jag somnar nog ändå .

Imorn är det paarty  .. hela dagen är fullspäckad eftersom jag ska på stan med mamma också ..  Ska dra till norrköping tiiidigt imorn bitti ......

torsdag

I måndags sa min mattelärare att han starkt rekomenderade oss att komma på dagens lektion. Skit tänkte jag som hade tänkt skita i den eftersom jag är i fel stad så att säga. Men jag tittade lite i matteboken och beslöt mig för att åka, för det såg svårt ut ;p Så imorse fick jag gå upp tidigt och åka till matten, och efter matten var det bara att åka hit igen. 9 mil för en sketen matte lektion, haha ..   Bra att det var bra väder iaf, för då är det kul att köra massa bil ;p bensin mätaren tycker dock inte att det var lika kul =/  jag är glad att jag inte fick soppatorsk, haha ..  

Vid eber skulle man behöva ha 6 ögonen föresten. Värre än ett dagis som går över gatan fan. En del bara kastar sig ut. Vill dom bli påkörda eller?

nog om det. Ikväll ska morsan och jag på bio. Angel , hoppas att det är nåt att ha ..

och imorn blir det första dagen på jobbet. Trots att jag kan själva datasystemet så är jag rätt nervös. Det är ju allt runt omkring som inte är som jag är van vid . Jag som öppnar själv också ...

182781-210

förskyld!

Jag trodde jag skulle jobba idag, men det hade jag visst missuppfattat. Fredag ska jag jobba . Men tur är väl det för då hinner jag nog kurera mig. Sitter med världens halsont och feber nu. Alltid så läglit .

Ska gå tillbaka till sängen nu och lägga mig  under min filt ..

tjao

april

Första april idag, och ja jag har blivit lurad men jag går ju på vad som , haha ...

Kul med april, för då har jag lite att se fram emot. utgång på lördag , fylla 20 på tisdag, äta på akropolis nästa lördag och sen ullared om typ 3 veckor ... och sen spanien om 2 månader lite drygt ..


Igår var jag på ikea och kikade lite. 2 klänningar som jag tidigare tittat på på gina blev det iaf. Sen gick jag och presenterade mig på jobbet. De var super trevliga så jag blev kvar där i 2 timmar och snackade. nästan Ingenting är som i Norrköping så det kommer bli en omställning. Inte ens växelkassan är samma, så det gäller att tänka sig för vad man gör. 

Idag tog jag en promenad till stan. Det är ju en bit eftersom vi bor utanför stan och såå varmt det var, jag som bara har med mig vinterjackan =/  gick och kikade lite innan mamma slutade jobbet då vi gick och åt lunch. Sen gick vi hem .. jag har nog aldrig haft så stora blåsor på fötterna, de sista 2 kilometrarna var riktigt smärtsamma .. ajaj ...  

 


RSS 2.0