IMORN ÄR DET BAL

Imorse lämnade jag min balklänning hos Becka, eftersom jag ska va där innan balen. jag vill inte ta klänningen på spårvagnen direkt. Sen gick jag ner och gjorde gelenaglar ( : Det blev fint som det brukar...  Kände mig tvungen att åka förbi skolan sen och lämna in några böcker.. 

IMORN ÄR DET BAL :)  


BILDER FRÅN TÄLTNINGEN

I måndags var vi som sagt och tältade med kursen fritidsturism. Vi tältade på någon ö som jag inte la på minnet vad den hette, men det var i arkösund iaf..  Det var jätte roligt att tälta :) Vi åkte ut till ön i vår lärares gamla båt och det var ju lite vågar då som gjorde så att båten hoppade ganska kraftigt, det fick man lite ont i arslet av om man säger så ( : på kvällen spelade vi kubb och grillade korv och satt och pratade innan vi gick och la oss.. Jag, Elin och Emelie delade tält.. jag hade med mig maasssa kläder men kunde ändå sova i sovsäcken i bara linne och leggins utan att frysa. Det var lite svårt att somna eftersom man knappt kunde röra sig och det var så hårt underlag, men när jag väl somnade vaknade jag inte fören klockan ringde kl 6 och då ville jag bara ligga kvar. Man kände sig ju inte särskilt fräsch på morgonen, så så fort vi kom till skolan kastade jag mig in i min bil som stått på skolan över natten och åkte hem och duscha. och jag var faktiskt tillbaka på skolan en timme efter. rekordsnabb dusch + sminkning + torkning och plattning av hår. Här kommer lite bilder





CLINIQUE

Köpte ett litet kit idag med ansiktsprodukter från Clinique för bara 95:-. Har hört en massa bra om dessa men det är lika bra att prova de små flaskorna innan, eftersom de stora är så dyra..

var föresten och käkade med några tjejer i klassen idag efter mösspåtagningen. Tyvärr var den restaurangen vi ville till stängd så det blev st: George istället. De fick godkänt : )

imorn bitti ska jag åka och lämna min balklänning hos becka eftersom det blir lite svårt att ta den på spårvagnen på fredag, sen ska jag gå och göra gelenaglar :)

182781-60

NU SITTER MÖSSAN PÅ HUVET



182781-53

MÖSSPÅTAGNING


I måndags var vi ute i skärgården och tältade på en ö. Det var skit kul och vi hade tur i oturen för vädret var ju inte så vackert direkt men det regnade aldrig på oss. Inte frös jag i sovsäcken heller..  : ) Dock var det ju lite hårt att sova...

igår när jag kom hem runt 17:30 efter våran klassaktivitet så gick jag och la mig för att vila lite, sen väcktes jag av telefonen kl 9(!)  då gick jag och borsta tänderna och gick och la mig på nytt och somna som en stock. haha lite trött

Idag är det mösspåtagning : ) : ) : )


EFTER JOBBET

Även att jag sluta 4 kom jag inte därifrån fören klockan nästan va halv 5. Man kommer aldrig ifrån det där stället i tid asså..Hade ju inte jobbat där på ett halvår men det gick bra. hade inte glömt bort så mycket som jag trodde faktiskt .

En gick hem och var sjuk idag, så jag kanske måste jobba imorn med. jahopp, det var den helgen. Hon skulle skicka ett sms sen och meddela hur det blir. På ett sätt hoppas jag att jag får jobba, jag behöver pengarna, den här månaden får jag leva på luft ungefär.


Efter jobbet åkte jag upp till maxi och köpte en liten present till mamma, det är ju morsdag imorn : )

Nu ska jag börja diska och städa.. blääääääääääääääää

LÖRDAG

Igår var det trevligt med grillning och film tittande. tessan sov över eftersom hon skulle upp och jobba idag.. Jag ska också snart åka och jobba några timmar.. sen när jag kommer hem lär jag få diska hela natten.. fy helvete det är ett beeerg av disk i köket och då överdriver jag inte.

THE GUARDIAN

igår åt vi tacos och såg på finalen av topmodel och sen på filmen the guardian, den va sjukt bra :) i slutet satt jag nästan och tjöt ..  


182781-51


BRÄNNBOLL

Brännbollen idag var faktiskt skit kul. handels ettorna var ett lag, tvåorna ett lag, vi treor ett lag och lärarna ett lag.. Lärarna var roligast att köra emot, haha.. Tycker det gick bra ändå, vi kom  2a i finalen mot tvåorna..  Jag har ont överallt nu ungefär. jag har ännu mer ont i låren än tidigare. sen var jag tvungen att slänga mig för att inte bli bränd och då råkade det bli så att jag slängde mig med knäna först :) men jag lyckades iaf haha.. .

Sen har jag hämtat jobb schemat och jag skulle inte jobba så mycket som jag trodde, men det gör inget. Kan vara skönt med lite sommarlov eftersom det här är det sista sommarlovet man nånsin kommer ha. Och jag jobbar inte över midsommar, inte på hela veckan heller. niceeeeee

tessan och jag var hemma och plugga förut också, fick faktiskt en hel del gjort :)

Imorn ska jag plugga på dagen , sen blir det grillning med tjejerna på kvällen :) det blir jätte nice

MINA BALSKOR : )

182781-50

STOR SUCK

så var det dags igen. Har tid på vårdcentralen 10.45. Dags att äta pencelin igen då.

Idag blir jag hemma från praktiken.

NATTI NATTI

Nu är jag hemma : ) Kvällen började med att Jag, Anna & Madde invigde min nya elgrill på balkongen.. Funka bra.. gott blev det också : ) Sen blev man proppmätt så då satte vi oss i soffan och såg på film. Sen blev det en liten trip ut till krokek för att hämta Elin o så. Kul att komma ut lite ändå :) Nu är jag hemma och det är väl bäst att gå och lägga sig. Imorn blir det plugg dag. Allting ska ju in samtidigt så det är väl lika bra att börja. en bok ska vara utläst på onsdag med. suck.

godnatt

RSS 2.0