Diorshow blackout

182781-129

Bäst helt enkelt.

Träningsvärk i magen ?

Idag har jag träningsvärk i benen och i magen, får man träningsvärk i magen av att springa!? :o tydligen. Nu är iaf bokhyllan uppe, och det blev skitbra! är hur nöjd som helst. pappa har lovat att hämta min gamla bokhylla nåndag och köra den till soptippen...  (:

Nu har jag precis ätit en sallad till lunch, så blir det kött till middag sen istället (:  ska försöka orka börja att skriva personligt brev och cv idag också..


Imorn blir det tjejmys!

tiden räcker inte till, ibland

Snacka om att det är helt meningslöst att veckoplanera, haha. Jag jobbade igår och då frågade de också om jag kunde tänka mig att jobba idag också. Visst, I need money liksom. Så det blev ingen arbetsförmedling idag som det var tänkt. och ingen ikea imorn. arbetsförmedlingen får bli på fredag eller i början på nästa vecka istället.

Idag när jag slutat gick jag in på skopunkten för att se om de fått in nåt kul, ut sen kommer jag med 3 nya par skor, haha. men det var ju faktiskt ta 3 betala för 2 ;) det blev iaf ett par boots, ett par stövlar och ett par pumps utan klack.




ny bokhylla


Har bestämt mig för att min gamla bokhylla ska ut. Funderar starkt på denna istället. Blir nog IKEA på torsdag (:

182781-124

en dag med Tessan

 I förmiddags åkte jag ner till stan och arbetsförmedlingen, så sjukt mycket folk så det tog sin lilla tid. Ska tillbaka på onsdag och träffa en handläggare. då ska jag vara där vid öppning, annars får man nog sitta där hela dan.

Sen gick jag och träffade Tessan för en shoppingtur, men vi skulle ju inte köpa såå mycket ;) jag kom ändå hem med ett par svarta jeans, en film, en skjorta, 3 toppar (iförsig billiga från H&M) och en hudvårdset .. hmm.. Efter några timmar begav vi oss upp till akropolis och ät en goood middag där, sen rullade vi väl fram ungefär ..

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska jobba imorn ..


Bilder




1. på arlanda. Sitter och tittar på plan
2. i hamnen puerto banus.. mycket stora båtar...
3. .. och mycket lyxbilar som tex ferrari
4. där finns mycket affärer där jag inte har råd att handla i som D&G..
5. En fin trädgård vi besökte
6. här är vi på utflykt i bergen
7. hyrbilen
8. mina påsar efter shopping på varuhuset la cañada
9. klartblå himmel
10. stranden
11. stranden
12. poolen
13. älsklings kissen sover i sängen
14. kissen ligger under apelsinträdet i vår trädgård.


Spanien 8-24 augusti

Nu är jag som sagt hemma från spanien. det har vart underbart! underbart väder med mycket sol, bad och shopping. Jag ville inte åka hem och nu vill jag bara tillbaka. det skulle va skönt att dra ner snart igen.

Mamma och jag var uppe och simmade en halvtimme i poolen på mornarna innan frukost.. Det tycker jag är duktigt för ibland gick man till poolen som en zombie för att man var så trött, haha ...

mindre kul var att en granne som bor i ett hus lite längre bort hade inbrott en natt medans de sov. läskigt! jag sov på min vakt efter det och låste in plånbok, mobil och kamera i kassaskåpet.  Dessutom såg vi en jätte lång orm när vi var på väg uppför trappan till huset. den slingrade iväg uppåt när vi kom men vi gick ändå en annan väg.. hatar ormar.. särskilt när man inte riktigt vet hur farliga de är.. sist men inte minst stack en geting mig i stortån och fy satan vad ont det gjorde. det sved och pulsera i tån hela dan.

annars var allt underbart :) och efter ett års blekhet så är det skönt med lite färg..


Igår träffade jag Tessan och Emelie igen :) så roligt att se dom igen. Efter förfest här gick vi ut till cromwell, men vart var allt folk? det var ingen höjdare faktiskt så vid 2 tiden gick vi och åt istället och jagade taxi hem.

Hemma ,

 Nu har jag kommit hem .. skriver mer imorn för nu ska jag soova :)

España

 Sitter po ett  internet cafe nu ...en vecka kvar nu innan hemfard och det galler att njuta sa mycket som mojligt  ..

Idag var det moln po formiddan so da akte vi till la cañada , ett stooort varuhus och jag kom inte hem tomhant direkt.. 2 jeans, 2 trojor och 2 jackor (en vinter kappa som jag fick av mamma och en host kavaj) ...

Skriver mer nar jag kommer hem,

tio över sju

Imorse vaknade jag av det där jävla bankandet igen, 10 över 7!! den här gången var den där jäkla kranen utanför mitt sovrumsfönster :( Men det vara bara att gå upp för det var totalt omöjligt att sova med det oljudet. La mig i soffan och kollade på tv istället...

Nu är jag lite rastlös, går bara omkring här och gör ingenting. ska snart göra mig i ordning så jag kan packa ner typ plattång och sånt.. sen ska jag gå och köpa nån micro mat eller nåt, tänker inte ställa mig och laga mat nu :p

packat och klart ... inte

Imorse vaknade jag av att byggarbetarna höll på att borra .. det har vart lugnt i helgen men då har de väl vart lediga men nu är det dags igen.. de håller ju på att lägga om taket på huset,men måste de börja göra det kl 8 på morgonen :(

Iaf det gick inte så bra att sova länge idag så jag gick upp och började packa lite smått.. det är svårt att packa, antingen tar man med sig för mycket så man inte hinner använda allt eller tar man med sig för lite så det känns som man inte har några ombyten därnere.. det är svårt det där.. jag har iaf gått genom alla kläder jag har och packat ner det jag tror att jag kommer använda..  man får tydligen bara ha 15 kilo nu, det har alltid varít 20 innan.. nu gäller det att tänka sig för både en och två gånger... och jag har ju ingen våg heller :o men jag har bara med mig två par skor!!!! ett par nedpackat och ett par på fötterna när jag åker :) Sen får allt smink packas ner i resväskan för jag vet inte om typ läppglans räknas till vätska som man inte får ha i handbagaget.. jag vågar inte chansa... solpuder o så känns som det kommer gå sönder i resväskan så det får nog va i handbagaget..



Ska träffa elin senare :)


Heldag med Tessan & Emelie

Idag har jag vart med tessan och emelie hela dagen :) vi har tittat på tv, pratat massor och suttit vid datorn och tessan har busat : ) På kvällen åkte vi till utebion... så mycket mygg :( 16 blocks visade dom , den var sådär, dessutom var det jobbigt att sitta så länge på så hårt underlag ...


182781-109




Promenad genom stan

Idag bestämde jag mig för att ta en promenad till stan .. huh, det var varmt ..  Köpte iaf linnet på jc och schampo som skyddar håret mot klor o sånt ..

Köpte med mig massa frukt hem också.. nektariner, melon och jordgubbar : ) smaskens .. nu ska jag inte köpa nåt mer innan vi åker, vill ju ha pengar till shopping där nere också.. La cañada här kommer jag ( :

mamma och pappa är föresten därnere nu .. "det är varmt som en jävla bastu och man kan inte ta ett steg utan att bli svettig" som mamma sa när hon ringde ..  okej :)


Nästa vecka ...

182781-108

På onsdag morgon åker vi :) Åker dock till arlanda på tisdagkvällen ...    UNDERBART

RSS 2.0