vamos

Nu har jag packat klart tror jag , eller iaf nästan.
förut va jag ute på maxi och kikade lite och handlade
lite godis och tidningar

Nu sitter jag och stirrar på mitt häfte med glosor.
ska iväg sen vid halv 6 och göra prov, men tänker dra efter det
så hoppas provet går fort ;p

Nu måste jag kika runt lite, jag har som vanligt en känsla
av att jag har glömt någonting.

hm nu visar det sig att matchen malaga - real madrid
inte alls är  5 april längre, utan nu är den visst den 4 april . haha.
åh det ska bli så kul! jag längtar längtar längtar.

håller på att packa

Idag står 3 saker på min to do lista

- städa
- plugga
- packa

Städa är jag nästan klar med, jag har dammsugit osv .   Jag vill helt enkelt inte börja städa det första jag gör när jag kommer hem. Det ska vara relativt rent , sängen ska vara bäddat och det ska absolut inte finnas nån disk  när jag åker.

Plugga har jag också gjort ganska bra. Hoppas jag kan dom där jävla glosorna snart så min lärare blir nöjd.  Jag körde ju rejält på glosorna på förra provet.

Sen har jag lagt fram kläder på sängen. Och jag inser ju själv att jag inte kan ha med mig allt det där haha. Just nu har jag kläder så jag kan byta 3 gånger om dan. Det är mycket lättare att packa när man ska vara borta i en månad, för då måste man ju ha med sig mycket (: Måste börja ta bort lite nu ..


27 mars

vilket jävla skit väder vi har. Igår va det ju sol .. och idag snö .. suck .. iförmiddags tog jag på mig massa kläder och gav mig ut och sprang. det var ärligt talat inte roligt alls .Kallt och massa snö i ansiktet. men det kändes skönt  efter .

Dagen har annars tillbringats med Anna :) först gick vi en sväng på stan. Jag hittade en fin blommig klänning  och ett linne på gina. Jag kan verkligen inte hålla i pengar =/ Sen gick vi hem till Anna, lite blöt man va när vi kom fram då haha  ;D  

Imorn är det jobb, så ska snart sova.

En rolig sak , jag är så förväntansfull så  jag tror att jag svimmar. Vi ska se Malaga - Real Madrid på La rosaleda i malaga 5 april!  Det ska bli så häftigt att se real madrid spela i verkligheten. Dom kommer krossa stackars malaga :D
 


föresten förfest hos mig lördag 11 april  ;D det är påsk då också, så då lär det bli drag ute  (: Ni kommer få ett sms.





klart.



Sådär, nu har jag mailat uppsattsen till min lärare.
Dessutom har jag sökt till högskolan nu. 17 val blev det till slut haha.
Om jag inte kommer in nånstans är jag ju fan sämst.
eller snarare så är det inte meningen att jag ska bli
ekonom då, så då får jag komma på nåt annat.
Håll tummarna för mig nu att jag kommer in nånstans.

godnatt.






hello blondie

Idag har jag vart hos frissan och fixat utväxten, är super nöjd. Ingen skarv eller nåt  ;D

Nu ska jag sätta mig och skriva en spanska uppsatts innan jag ska sova. Fan jag glömmer bort den där jävla uppsattsen hela tiden.  sen måste jag plugga glosor. Det va de som gick dåligt på förra provet ;p Så måste fan lära mig  dom den här gången, problemet är ju att de  är så sjukt många.

Imorn ska jag jobba ..

spanska


Sitter och gör min spanska läxa, som vanligt i sista sekunden haha. Ska snart iväg på lektion, ska åka härifrån kl 5. Nästa måndag är det prov igen. suck, hade ju nyss.

va ute och gick långpromenad på en timme förut, det var skönt att rensa huvudet lite.  Synd bara att man fick ta fram vinterjackan igen. Hoppas våren snart kommer på allvar. 




svartvitt





om ni undrar så va jag på landet då, med tanke på de extremt fula blommiga tapeterna i bakgrunden. ;p



promenad

Vart ute och gått 8 km nu (:










Dreaming, hoping

Vet ni vad som gör mig så ledsen? jo att det inte var mig han ville va med varje dag. Undrar vad det var för fel på mig :|

Jag ska snart åka till Linköping, ska va där tills imorn.

Föresten så är jeansleggins en jävligt bra grej. både skönt och snyggt. 

hello sunshine

Idag har jag fixat tid hos frissan, så på onsdag blir jag av med fula utväxten. Ska bli skönt.

idag har jag som vanligt vart ute på min löparrunda, det är så mycket skönare nu när det är sol.Har suttit lite på balkongen också, de va nästan vindstilla häruppe och varmt och skönt. Ska nog ta upp balkongmöblerna snart.

Ikväll kunde jag inte sitta still så jag tog en kvällspromenad också, jag blir galen av att sitta här och tänka alldeles för mycket. Iaf så var det jävligt kallt och man hade behövt mössa och hela kitet.

ikväll har jag sett på Stockholm-Arlanda och lyxfällan. Jag får faktiskt lite ont i magen när jag ser arlanda, för jag gillar ju verkligen inte att flyga. Men det var värre förra avsnitten för då va det en jävla massa fel på flygplanen. Det var det inte idag om man inte räknar med en ruta som var trasig så passagerana blev försenade över 8 timmar. Lagom glada, och det förstår man ju.  Och i lyxfällan handlade det om en kille som gjorde av med över 11 000 i månaden på sin bil. helt sjukt.

Jag är aldrig trött på kvällarna, så har en litet projekt jag ska börja fixa med nu tänkte jag. Ta sönder ett par brallor. Eller tja, jag har ett par jeans som jag inte använder särskilt mycket så jag tänkte ta sönder dom lite på ett snyggt sätt, för jag hittar inga bra jeans i affärerna som redan är trasiga, så då får man fixa själv.  men tar ju ett par brallor som inte är min favoriter, ifall det skulle skita sig.
 

vamos!

nothing will break me down


Nu ska jag snart sova, det var lääänge sen jag gick o la mig innan 12,
och nu är klockan bara 11 haha, men jag känner mig rätt trött.

Imorn ska jag nog ringa till frissan tror jag och se om dom har nån
tid till mig den 25e. Jag ser förjävlig ut i skallen.





toppen dag!

Har haft en toppen dag med Elin. Vi flängde runt lite på stan, kikade i affärerna och käkade. Sen tog vi en tur till Djurmagasinet och Maxihuset. :) Vädret har vart underbart idag och jag har invigt min jeansjacka och tygskor.
Nu får vi se till att träffas oftare Elin :)

Förut var jag ute och joggade, helt underbart i det här vädret (: fast världens jävla motvind när jag skulle upp för bredavägen. Det var jobbigt ;p

Nu ska jag lägga mig i soffan o läsa veckorevyn och  äta vindruvor tänkte jag, vardagslyx!





snart är det dags att söka.

Nu har jag kopierat mitt matte b och c betyg från komvux, så ska lägga det på lådan imorn. Sen har jag sammanställt en lista med städer dit jag har behörighet att söka. 13 städer totalt, och då räknade jag aldrig med Umeå och Luleå, för dit kan jag inte tänka mig att flytta helt enkelt. Man kan tydligen söka 20 utbildningar, så tänker faktiskt söka alla 13.

Förut va pappa här, det var trevligt. vi borrade ett hål i väggen så jag slipper ha antennsladden runt hela lägenheten. sen satt vi vid datorn och kollade på utbildningar. o så tittade jag på nya bilen . snygg ;D

ikväll har jag ätit fullkornsvåfflor och sett på den rätte för Rosing, det är rätt kul faktiskt ;D

skoskav!

Jag har helt sjuk skoskav, i form av en enorm blåsa. Har gjort av med ett helt paket plåster sen i fredags. Har stuckit hål på den 5 gånger typ men den vill verkligen inte ge sig. Igår fick jag gymma utan skor ;p

Idag plåstrade jag hälen ordentligt och testade om jag kunde springa, trodde inte det, men det gick :) visst det kändesju o så, men det gjorde inte så gräsligt ont ändå. efter ett tag hade jag glömt att det gjorde ont, jag va så inne i mina egna tankar. Gick föresten sjukt bra att springa :) kondisen är på väg tillbaka! att de va fint väder gjorde ju bara saken ännu bättre :)

Sen har jag lagat lite matlådor. wok med lövbiff och jordnötter och så thai hot chili sås. och ris till. Riktigt mumsigt , förutom jag hade i liiite för mkt sås, så fick ha ett stort glas vatten till ;p

Snart kommer pappa hit en sväng efter jobbet och borrar lite i min vägg. Han har med sig min resväska också, den va visst hemma hos dom.  han ringde precis och sa att han va i söderköping så då borde han komma snart :)  Jag måste ju nästan gå ner o kolla in den nya bilen också. :)

.

Dreaming, hoping

For another try

I've been looking, searching

Deeper down inside

And if I lose my way

I'll find another road

‘Cause I can make a change

On my own


I'm moving on

And I'm gonna get stronger now

And nothing will break me down

I will not give in to doubt

Those days are gone

I can be who I wanna be

And start living my life of me

I believe it finally

I'm moving on


.

Estoy pasando
Y que voy a llegar más fuerte ahora
Y nada se me rompen
No voy a ceder a la duda
Esos días se han ido
Yo puedo ser quien quiero ser
Y empezar a vivir mi vida de mí

va fan hände


haha, idag sprack mina brallor. haha, ja faktiskt. Jag skulle hänga upp bläckpatroner på jobbet och det va för högt upp, så jag skulle ställa mig på en stol, krasch sa det om byxorna . Fast det syntes inte som tur var, fast jag rörde knappt på mig resten av dagen haha.  Nu har de åkt i soporna. 

När jag kom ut från jobbet vid halv 6 höll solen på att gå ner, det var fortfarande ljust och inte alls kallt. Jaa tänkte jag. är våren på väg nu äntligen?

Sitter och läser på studera.nu . Imorn kan man börja söken på webben. Jag ska dock inte göra det imorn, men nåndag i veckan iaf. Jag har lite att tänka på om man säger så. Jag har också hittat ett annat intressant program, måste bara kolla upp det lite närmare så det är tillräckligt "bra" så jag kan bli det jag vill. .



det är popcorn  öööverallt , haha . jag har inte orkat städa än. imorn.


Palace

Igår  vart det lite förfest här (:  Mycket dricka, singstar och kortspelande.  kortleken har dock gjort sitt, den vart lite blöt haha ;D  Jag vart kalasfull och det var roligt :) Har nog aldrig haft så kul på palace förövrigt! en riktigt lyckad kväll tycker jag.

Idag när tes och jag vaknat gick vi ner och köpte pizza och satte oss och såg sex and the city filmen. Den är så bra :):) Sen mådde vi rätt dåligt. Jävla pizza ;p  Ska nog gå o lägga mig i soffan ett tag igen.



Blandade bilder från olika år i Spanien.



















jag har fortfarande tråkigt.

Igår förmiddag satt jag o glodde lite på rachel ray medan jag gjorde mig i ordning. Hon skulle göra svenska köttbullar haha . Det ända svenska med dom va väl att de va runda ungefär. Det hon hade i fick det verkligen att vända sig i magen på mig. Det var tex vitt bröd som legat i mjölk, pepparkakssmulor och sylt. ÖH? Köttbullarna var ljusbruna och låg i en likadan sås. Det såg verkligen inte gott ut haha .. 

på tal om nåt annat så kom det röda kuvertet som det står den allmäna pensionen på idag. I kuvertet stod det hur mycket jag hitills sparat ihop till min allmänna pension.  jag börjar fan känna mig gammal.

bara för att jag har tråkigt

frågor där svaren måste börja på första bokstaven i sitt namn.

1. Vad heter du? Sofia
2. Ett ord på 4 bokstäver? sola
3. Flicknamn? Sandra
4. Pojknamn? Simon
5. Yrke?  sotare

6. Färg? svart
7. Klädesplagg? strumpor 

8. Maträtt? sallad

9. Sak i badrummet? schampo 

10. Stad? Stockholm

11. Orsak att vara sen? Strömavbrott

12. Något man skriker?   Stanna!

13. Filmtitel?  Se upp för dårarna
14. Något man dricker? Saft

15. Band? Sahara hotnights
16. Djur?  spindel
17. Bilmärke? Saab
18. Låttitel? sommaren i city 1990 :p

Haha det här var inte helt enkelt , hjärnan fick iaf jobba lite ;D


shopping

Idag har jag haft en hel dag på stan med tessan :) Jätte trevligt!

Och en del shopping blev det också. Bland annat en jätte fin jeans jacka
och solbrillor, så nu är det bara våren som saknas.

Ögonen håller på att falla ihop, det betyder nog att man ska sova .
Gymmet  kl 10 imorn igen med madde.


Lunes

När jag kom till gymmet imorse så var det en gymnasie klass (tror jag iaf)  där och skulle ha gympa lektion eller nåt. så liiite folk imorse då haha ..  till slut satte jag mig o vänta på att de gick ..

Idag har jag inte mått sådär jätte bra. Magen har känts som en tvättmaskin och jag har mått ruskigt illa. Så jag hoppade spanskan idag, kände verkligen inte för en 3 timmars lektion när man inte mår bra. Skickade ett mail till läraren och sa det och frågade vad jag skulle göra till nästa vecka. Svar fick jag att jag kommer få uppgifter på posten med texter o glosor jag ska lära mig , så så lätt slipper man inte undan haha ..

Nu mår jag mycket bättre, bara magen som är lite lustig. vette fasen vad det är för nåt.


När är det min tur?

tråk.

idag har jag verkligen inte gjort nånting.
gymmat & vart ute och sprungit.
och nu har jag ont i vaderna.
och en jävla träningsvärk i mage och armar.
men det är skönt (:

ikväll har jag legat och sett på offside
den är så jävla skön asså ;D älskar´n 

nu ska jag nog lägga mig i sängen
och se nån mer film innan jag somnar.


inget vatten.

låg uppe ganska sent igår och såg på A walk to remember. den är underbar :)  
Men det gjorde ju också så att jag va helt död när klockan ringde imorse.
 tur att jag skulle träffa madde här utanför annars hade jag nog faktiskt legat kvar.

Madde & jag drog iaf till gymmet. Idag var det nästan inget folk alls där. 
va hemma lite senare idag än vanligt, men det beror mest på att vi pratade så mycket :p

och nu sitter jag här, jag kan inte duscha fören om en timme. haha.
de har stängt av vattnet 11-13 . 

..

snö :(

Imorse va jag på gymmet, men de va inte så roligt för det va för mycket folk där, allting va typ upptaget hela tiden. Kunde styrketräna lite iaf, annars vart det mest löpbandet idag . Men de är ju bra det också (:

Sen har jag suttit med näsan i boken hela dagen . och ikväll var det prov.  det gick väl okej , fast det var rätt svårt.

och .. snö... IGEN :| jag vill ju ha våår!

Män som hatar kvinnor.

förut vad mams och papps här. fast dom kom ju lite för sent , så vi hann sätta upp tvn på väggen, men inte mkt mer. Jag har sen innan ett hål i väggen mellan vardagsrummet och sovrummet med bredbandsladden i, men antennsladden fick inte plats i det hålet , så vi måste göra det större och vi hann inte göra det idag. Så nu har jag antennsladden runt allt , skit snyggt haha ;p Men men, hoppas vi kan fixa det snart .. Annars blev det riktigt bra (:

Sen blev det bråttom till bion som började kl 6. Män som hatar kvinnor. Den va riktigt bra! Riktigt lyckad faktiskt. Det var iförsig flera år sen jag läste boken, men jag tror de fått med det mesta. och att det stämmer också. Sjukt bra va den iaf, se den ;D





Imorn ska jag gymma på morgonen och sen plugga som en galning,förhoppningvis, för sen är det ju spanska prov på kvällen. gah.

hej bloggen

Gårdagen var rätt trevlig, men konstig. Ärligt talat förstår jag mig inte på folk.
Jobbade gjorde jag också igår. skönt att tjäna lite dinero.

jaha, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer haha .

Joo , ikväll ska jag gå på bio. Se män som hatar kvinnor. Boken är ju sjukt bra,
så blir säkert besviken på filmen. Det brukar ju vara så.

Senare sen kommer päronen hit. pappa ska sätta upp min
lilla tv på väggen i sovrummet. Soft att ha en tv i sovrummet fan ;D
Ännu en nackdel att vara singel , jag måste ringa till pappa
om precis allt ;p haha!


RSS 2.0