Nu blev jag glad

Ett kuvert från H&M damp precis ner. "du är en av våra bästa kunder - du får guldbonus". 550 kr : ) woohoo

Jesper

182781-23

bio

Städat hela köket idag (inte för att det är så stort men ändåå) det tog sin lilla tid. sen har jag inte gjort mycket för världen. sett en film. och tagit ett långt bad och gjort ansiktmask : )


Ikväll ska Elin och jag på bio. Hoppas filmen är bra, orkar inte se en dålig film. Elin hämtar mig om ett tag, bortskämd har jag blivit sen hon fått körkort hihi


Sportlov

Praktik idag också.. lunchade med Tessan, precis som förra fredan : ) Idag fanns det ganska mycket att göra, och jag sluta 5. provade ett par jeans efter som jag spanat in.. vill ha, och 300 spän för ett par jeans är ju ingenting. fast för tillfället har jag ändå inte råd,får  flörta med mamsen när hon kommer hit på onsdag  : ) 

Sen åkte jag och träna. det var fullt med folk på gymmet, det trodde jag faktiskt inte. Liksom en fredag kväll. Har tränat 4 gånger den här veckan nu, så lör-sön blir vilodagar.
 

Nu är det sportlov också, underbart

när vi badade tunna..

182781-9

Det här var när Elin, Tessan och jag badade tunna ute hos Elin (:

nummer 1

Idag har det skett lite förändringar. Jag har bytt msn & blogg. msn bytte jag för att adressen kändes så larvig, jag skapade den när jag gick i 5an liksom så det är ju inte så konstigt. Blogg bytte jag inte frivilligt, men det hände nåt som gjorde att alla inlägg jag publicerade kom i 2 exemplar och det gick inte att bara få bort ett av dem, nej då försvann båda. Nu är det här min nya blogg iaf (:


RSS 2.0