vårdcentralen nästa

Nu har jag haft ont i halsen i en vecka, så imorse ringde jag till vårdcentralen, och jag ska dit om 50 minuter. Inga snack om saken att jag skulle dit. Jag är ju inte förskyld annars, det är bara ont ihalsen och feber som svänger upp och ner. Och det har ju inte direkt blivit bättre att jag varit ute i helgen. men men får se vad dom säger. Sen blir jag ju säkert kvar där ett tag, brukar vara så, väldigt mycket vänta =/

det var roligt!

Gårdagen spenderades först på stan. Kom hem med 3 linnen och pumpsen som jag pratade om i ett annat inlägg. :) sen vart det en cider på balkongen där det verkligen var stekvarmt  innan vi drog till tatueringsmässan. Det va roligt :) Där va vi nåra timmar innan vi drog till wasa. Kvällen utvecklades väl inte riktigt så som jag hade trott. Tanken var ju bara att vi skulle gå dit och sätta oss och ta ett glas vin och snacka lite. Men av vissa andledningar så fick mitt bankkort jobba lite extra. haha .  Men det var roligt där. Va väl hemma efter halv 2 nångång. Det kändes ändå lite lagom. Somna som en stock. 

Baksmällan slapp jag inte ifrån idag. Och jag hade på mig nya pumpsen igår och de va sköna de första timmarna, men inte den sista :p Har fortfarande lite ont under fötterna idag.

Nu är jag svinhungrig och sugen på fiskpinnar så ska jag göra det snart, sen är det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för kvällens utgång . Idag blir det palace. men då får kortet stanna hemma. :p






hmf

Det hjälpte inte med nya lakan direkt, har knappt sovit nånting alls inatt. och när jag väl somnade så var det oroligt, med tanke på att täcket och en kudde låg på golvet sen när jag vaknade sen. halv 4 imorse yrade jag mig ut på balkongen bara för att kyla av mig, hade en riktigt febertopp där ett tag. Inte roligt alls.  

Kan inte direkt säga att jag mår super bra. det är halsen som spökar fortfarande och att jag svettas som inåt helvete.

Nu ska jag ta en ipren och  lägga mig ett tag innan jag ska iväg och jobba de sista timmarna sen ikväll. 

fortfarande sjuk


Idag har det varit jag och sex and the city boxen. Har legat i soffan i princip hela dagen. Har inte orkat mycket annat. Jag har ätit så mycket halstabletter så jag till slut fíck ont i magen. Då bytte jag till te. Det gör helt sjukt ont i hals helvetet. Om det inte är bättre på fredag ska jag köpa nåt som heter "zyx" på apoteket som morsan tipsade mig om. det ska tydligen vara bra. 

förut tog jag ett låångt varmt bad som va super skönt, och sen bäddade jag rent i sängen. Älskar att vara nyduschad och ha nytvättade lakan. Så inatt hoppas jag på att sova gott.






den här vill jag ha (:

ännu mer sjuk ..


Egentligen borde jag nog ha legat hemma i min säng idag, men det har jag varit alldeles för rastlös för.
drog och mötte emelie på maxi när hon slutat jobba. Gick runt och kikade lite, hittade ett par grymt snygga pumps. Jag är helt hopplös när det gäller pumps :p Ju högre desstu bättre. Det riktigt kliade i fingrarna haha. Men inga pengar- ingen shopping.  Men på fredag kanske? (:

Sen hann jag inte mer än att komma hem fören Jenny messade och frågade om jag skulle till maxi nåt idag :p hehe. Men jag hade ju inte direkt nåt för mig så hämtade upp henne så drog vi dit. 

Min hals dödar mig! imorn ska jag inte ut utanför dörren, så att jag är pigg och glad till helgen. Helgen ser jag föresten fram emot. Fredag - stan, tatueringsmässan och sen sätta oss nånstans och ta ett glas vin, eller två . Lördag - utgång!

just nu önskar jag att jag hade 4 sport så hade jag kunnat ligga och se på Real Madrid-Getafe , men nej.
blir nog andra avenyn eller nåt nu .. 

Beso!




sjuk ...

usch va kasst jag mådde när jag vaknade imorse. Så förbannad ont i halsen som bara blivit värre under dagen. Feber har också smugit sig på .. Sen lite härlig mensvärk på det också. roligt värre ..

Va på spanskan ikväll iaf.. nästa vecka har vi tydligen glosprov.  bara 75 stycken .... kul

sen så hördes det lång väg att det va match idag kan jag säga :p

Har väldigt roligt med Malin på lektionerna :) tror vi skulle ha riktigt kul annars också :) Så vi sa att vi ska gå ut på valborg. Det ska bli riktigt kul :)





domingo

Idag har jag vart ute hos emelie i Norsholm :) vi va ute och gick med Alice och sen slöade vi lite framför en film.
När jag kom hem la jag mig framför tvn.  One tree hill, gossip girl, wipeout och söndagsparty. haha så det vart nåra timmar framför burken :p

Nu ska jag nog sätta mig i sängen och skriva lite på en spanska uppsats som ska vara klar imorn. Den här veckan är ämnet  "vad gillar du bäst med Sverige". hmm. 


hej

 
Idag blev det en lugn dag. När jag va ute förut och gick in igen kände jag hur jävla varmt det var i lägenheten, kändes som det knappt fanns nån luft här inne. Inte konstigt att jag haft huvudvärk idag. Så öppnade fönstret i sovrummet och stängde dörrn , och glömde bort det. Sen när jag kom in hit kändes det som att gå in i ett kylskåp , svin kallt, så bara att gå o hämta filten. men hellre sova när det är lite för kallt än för varmt.

Har precis sett på goal 2 , jag hatar slutet för helt plötsligt står det fortsättning följer .. haha jag vill ju veta hur det går med tjejen jöö. hoppas på att 3an kommer ut snart.

nu är det läggdags, jag har nästan redan somnat.

...

Balkongen är min favorit plats just nu!

Norsholm

Idag har jag vart ute hos Ems i Norsholm. Vi gick en promenad , köpte glass och satte oss vid kanalen :)

När jag kom hem sprang jag en vända, i världens motvind så idag var det riktigt jobbigt. Sen har jag legat och halvsovit i soffan.

Idag är sista dagen att söka till högskolan och tydligen har studera.nu kraschat. Tur att  jag redan har sökt. det är så grymt många som söker så jag ska inte förvänta mig nåt, för då blir jag bara besviken.  



.

Idag blev jag väckt av Emelie , sen kunde jag inte somna om
så då gick jag ut och joggade en vända. Sen kom em hit så
åt vi frukost tillsammans. På eftermiddan tog vi en sväng till maxihuset och kikade lite.

Ikväll har jag haft spanska. jag kände att jag inte riktigt va med idag.
Va så jävla trött! Föresten så har 2 stycken hoppat av så nu är vi 4 stycken.
Nästan privat lektion ju ;p haha. 

Estoy cansado

Idag har jag som sagt jobbat. Inte så mycket folk,
men det kan man ju förstå. De är ju hellre ute i det fina vädret.
Efter jobbet  gick jag en promenad med Madde ,
sen lagade jag mat och käkade framför tvn.
sen har jag renskrivit min uppsats, fan va skönt att det är klart.

Känner mig helt jävla slut, så nu ger jag upp och
går och lägger mig. Det är jobbigt att hålla
ögonen öppna.

Måndag

Idag vaknade av fågelkvitter. det va rätt härligt , jag kom upp lättare.
Inatt har jag sovit väldigt bra förövrigt. Jag drömde om väldigt bra saker också.

Nu sitter jag med mina äggmackor. Ska väl ganska snart åka till jobbet
jobbar 10.30-17.30 idag.

jahopp

Jahopp, nu sitter jag klar haha, det har nog aldrig hänt att jag är helt klar vid 20 över 4 förut. haha, sååå vad ska jag göra nu då? Funderar på att sätta mig på balkongen med ett glas rosé. Ja så får det bli.

Vi ses sen tjejer :D 


;)



 Lika varmt i Norrköping som i Spanien haha
 Nu ska jag ut i solen!

långfredag

Idag är det riktigt najs väder, så förut gick jag ner i källaren och hämtade balkong möblerna , så har jag suttit och solat lite .. jätte skönt!

nu sitter jag och väntar på emelie. hon ska följa med mig till maxi sen. Måste handla lite, eller inte så lite kanske. Har ju ingenting hemma nu. sen blir det nog en lugn mys kväll ..

och imorn blir det fest! :)) 



tjing

Idag var det en dag på stan. Jag köpte ett linne från H&M på mitt presentkort. Ska dock försöka spara presentkorten lite, jag fick ju dom igår ;p En cola på fräcka vart det också (: Riktigt härligt väder idag!

Ikväll har vi vart hos tessan och sett grease (:

Nu ska jag nog packa upp lite och sen sova.. eller så går jag o lägger mig direkt. Jag är trött.

9 april

Håller på att göra mig i ordning lite nu så jag är klar när mamma eller pappa kommer hem för då ska jag åka till Norrköping. Har nämligen ingen nyckel med mig hit så måste vänta på att nån ska komma hem innan jag kan åka. Hemma ska jag bara slänga upp resväskan, eller mja den väger typ 18 kilo, så slänga kanske inte riktigt är rätt ord haha. Jag kommer snarare dö när jag ska upp för alla jävla trappor. Sen ska jag iaf ner till stan och träffa Em och Tes :D wihoo!!

hörs snart (:


bilder



















en underbar vecka

Nu är jag som sagt hemma från en underbar vecka i Spanien. Men en vecka går väldigt snabbt, alldeles för snabbt. När vi kom ut från malagas flygplats kändes det som att jag var hemma. Jag trivs så jävla bra i spanien. Språket, människorna, ja allt. Spanska lektionerna har börjat löna sig nu, och det känns väldigt kul.

Vi har haft kanon väder hela veckan. Det var mycket varmare än vad jag trodde att det skulle vara, det är ju bara vår i spanien också. men låg man i solen så var det ju lätt minst 30 grader, det kändes precis som att det var sommar. Ända skilnaden från sommaren var att det var kallt på mornarna och kvällarna. Så på mornarna gick jag omkring med morgonrock och på kvällarna var man tvungen att ha en tröja på sig. Men dagarna var helt underbara.

Mygg fanns det gott om, mycket mer än på somrarna, och jag har typ myggbet överallt, till o med i ansiktet =/

Veckans höjdpunkt var ju lätt fotbollen i lördags. Malaga - Real madrid på ett fullsatt La Rosaleda. grymt var det! Och förvånadsvärt lugnt var det också, inget bråk eller nånting. Jag kunde lugnt gå omkring med min real madrid halsduk.  Matchen slutade 0-1 , och jag var glad (:

Annars har veckan bestått av mycket solande och badande , eller nej föresten inte så mycket badande ;p men badade iaf en gång om dagen i poolen haha . Eftersom nätterna var så kalla så hann ju aldrig poolen värmas upp, så det var bara 18 grader , och kroppen kändes fan som is i vattnet haha.

Igår kväll åkte vi hem. Usch starten var ingen rolig en . det skakade o helvete så jag trodde jag skulle dö . Jag är flygrädd, och när jag sitter på planet undrar varför jag utsätter mig för det där. Men nu när jag sitter hemma vill jag bara åka igen, och igen ;p Vi landade halv 12 . fick vänta på väskorna väldigt länge, så vi kom väl iväg från arlanda efter halv 1 nångång, hemma var vi strax efter 3. Sov inte många timmar inatt, och det börjar kännas nu .. kommer slockna tidigt idag.

idag var ju min födelsedag så mamma och jag åkte till stan och träffade pappa när han hade lunch för han valde att jobba i stan idag ,  så gick vi och käkade mongolisk mat , mitt val, så jävla gott!
Sen har jag öppnat lite presenter. Fick ju först o främst spanien resan, sen fick jag glas, pengar, en bok o ett par jävligt snygga pumps som jag hittade i Spanien.  Nu blir det glasstårta!

tjing

hello sweden

Hola

Kom hem 3 inatt och vaknade halv 9 pigg som en mört. Konstigt.
Jag har iaf haft en helt underbar resa! Skriver mer senare
för ska snart hoppa in i duschen, känner mig ju lagom fräsch
efter flygresan.

Är i Linköping tills imorn. Fyller ju år idag så vi ska ut o käka sen o så ..
21 år .. jag börjar bli stor haha


RSS 2.0