om..


191 dagar fyller jag 20.  jag längtar





heldag

Idag har jag, Tessan & Emelie haft en heldag i linköping. Började på ikea, där man alltid hittar något. Jag tycker om att köpa grejer till hemmet, bara en liten detalj kan göra mycket. Lunch på ikea blev det också, köttbullar (: Efter några shoppingtimmar på ikea, drog vi vidare till stan. Jag tyckte de hade mer på ikea, eller okej ikano heter det väl om man menar alla butiker som jag gör nu.

Det blev ganska många timmar (: vi åkte vid 9 och jag kom hem kvart i 6 eller nåt. Det är kaos i Norrköping vid den tiden, vet inte hur länge jag fick stå i kö för att komma hem =/

nu är jag iaf extremt trött, så godnatt




182781-156


måndag ,

Tog en promenad ner till stan och träffade Tessan & Emelie (:  Idag kändes det inte som höst, mer som en vårdag och jackan åkte av rätt fort på stan. Vi gick iaf runt och tittade lite i affärerna, är luspank så det blev just bara titta (:  En billig fika vart det dock, mysigt (:

Ikväll har jag vart ute och sprungit, eftersom det var perfekt väder för det, man slapp få ont i lungorna!


nu är det sovdags, är sjukt trött.. Imorn kommer inte klockan ringa, underbart skönt


hej torsdag


Igår tog jag&Emelie ut mina vinterdäck som jag har haft i bagaget ett braaa tag och rulla ner dom till källaren. däck väger fan mycket :s , Sen mätte vi, och med baksätet nerfällt så kommer mina dvd hyllor få plats (: wooho, de är ju ändå 202 cm långa.  Idag ska vi alltså dra till Ikea för lite shopping.. ska åka och hämta Emelie i Norsholm om ett tag, om jag inte kör vilse vill säga :)





i miss you


regn&rusk

Regn, regn och åter regn. Inget roligt väder alls idag,

182781-148


Har tillbringat dagen på stan med Emelie. Lämnade tillbaka halsduken, men hittade ingen annan som föll mig i smaken. Men förhoppningsvis blir det inte vrålkallt riktigt än.
Tessan jobbade ju idag, så självklart gick vi dit och hälsade på också : )


måndag kväll


hösten är verkligen här nu. på riktigt. det är kallt och mörkt ute och jag har börjat sova med filt.

Imorn ska jag ner till stan och träffa Emelie, fika och bara ha det mys. Ska byta halsduken då med. vad tänkte jag med när jag köpte en vit halsduk? Jag har ju svarta stövlar, svarta vantar etc. Jag måste ju ha en svart halsduk.


182781-143

mammas fest


Igår var det dags för mammas stora fest. Vi åkte dit lite innan och förberede. En ganska fin lokal ute på landet bara 5 minuter från där vi bor. Emelie och jag hade ju lovat att servera och fixa och dona med maten och drickan, och jag tycker vi klarade av det bra (:  Onyktra vuxna är inte ett dugg bättre än ungdomar haha...

Det blev ju några öl, vin och drinkar även för mig och Emelie. vodka + schweppes lemon är helt okej faktiskt (: Jag kan inte säga att jag är bakis idag, men jag kände mig lite trött i huvet förut när jag kom hem. Nu har det blivit mysdressen och ikväll blir det bara slappt framför tvn. läsa nya cosmo ska jag också göra :)

Liten utflykt

Idag begav vi oss till vingåker.. Jag hade inte några förväntningar på att hitta något där, och det gjorde jag inte heller.. Det mesta är skit. Joföresten en billig klocka hittade jag, det var det ända. sen åkte vi till ikea istället (: hehe.. köpte en halsduk. Hittade en fin hylla inne på Ikea, men no way att den skulle få plats i min bil. Jag behöver pappa och stora bilen för att köpa den (:

Imorn ska mamma ha födelsedagsfest, och jag och Emelie ska servera.

Så för att orka med mogondagen ska jag lyda mammas råd efter att hon hört att jag låter som en tondöv kråka.
- ta en ipren och gå och lägg dig.


godnatt


föörskyld

Inatt sov jag inte så gott, för jag vaknade stup i kvarten av att det gjorde så jävla förbannat ont i halsen. Sen imorse var det bara att kliva upp ur sängen också, tidigt. Halv 10 var det möte på arbetsförmedlingen.  Där sas det inget som jag inte redan visste.  Lämnade in alla papper när jag ändå var där. Sen gick jag till apoteket och köpte Bafucin. Sen gick jag hem, hoppa in i bilen och åkte till maxi och storhandlade. Mat måste man ju ha. Mycket frukt, apelsiner och sånt. Behöver c-vitamin nu. Grönt och rött te blev det också. Rött te har jag hört ska va bra mot det mesta. sitter och dricker det nu, förhoppningsvis kan det hjälpa mig att somna inatt.

Nu ska jag lägga mig och läsa ett tag innan sovdags. Det är avkopplande. Boken, Luftslottet som sprängdes är väldigt bra dessutom.

182781-141

















Vill inte bli sjuk nu



Känner mig inte allt för pigg faktiskt, näsan rinner och halsen gör ont som satan.. Tror jag hade feber förut men den kändes bättre efter att jag tagit ett bad. Idag har jag inte gjort så mycket. Sovit mycket, skrivit CV och personligt brev, städat ena garderoben, sett på idol och top model. Imorn måste jag gå till arbetsförmedlingen, det har jag verkligen inte någon lust med men det är information som jag är tvungen att gå på. suck. 


ajaj


jag satte på fel platta förut när jag lagade mat ,sen la jag tummen och pekfingret på den plattan vilket gjorde jävligt ont. Stor blåsa på pekfingret är på gång.

sen vakna jag imorse med ont i halsen, och det har bara blivit värre under dagen.

blää snart går jag och lägger mig.

Irene Huss - tatuerad torso


Igår var mamma och jag på stan i norrköping. jag hittade ett par byxor och en vinröd kofta. ja, jag har blivit galen i vinrött men det är så himla snyggt! Sen drog vi hem till mig och såg finnkampen och senare åkte vi till Linköping, eftersom bion vi ville se inte gick  i Norrköping längre. Irene Huss - tatuerad torso såg vi, och den var riktigt bra. Bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt..  Sov i Linköping inatt, så idag tänkte jag passa på att gå lite på stan här innan jag åker hem (:

182781-136

väldigt lugnt


Väldigt lugn dag idag.. har typ bara sett på tv och vart och handlat och lagat mat. Chili con carne vart det, med spansk chilikrydda i som jag köpte med mig hem.. såå gott.. den svenska smakar ju knappt nåt :S

De ringde från jobbet förut och jag ska visst jobba imorn, men bara till tre som tur är. och inget kassajobb tydligen. Utan det är massa varor som har kommit som måste ut som snabbt som möjligt i butiken. och det är väl där jag och några andra kommer in. Oömma kläder sa hon. när jag hör oömma kläder tänker jag typ mjukisbyxor men jag kan ju inte gå runt i butiken i mjukisbyxor :o får väl bli jeans eller nåt...

onsdag igen

Dagarna går verkligen fort nu! imorse kom iaf pappa hit innan jobbet. klockan 7.. Jag var inte så vaken då direkt men jag var tvungen att skriva på ett papper, för jag har fått dosa till internetbanken nu .. Sen hade han med sig en flaska rött också (: tills på fredag ..

Idag har vart en slapp dag, nästan för slapp..det är såna här dar man får panik över att inte har nåt jobb. Jag har iaf sökt ett jobb till idag. 

182781-132

Höst på g 

Stan

Idag gick jag ner till stan för att träffa Tessan och Emelie (: .. Yes jag gick! Sen gjorde väl alla tre av med mer pengar än vad som egentligen var tänkt.. För mig blev det iaf 3 fina t-shirtar och en vinröd klänning.. Kommer bli jätte snyggt med svarta leggins eller tjocka strumpbyxor och stövlar i vinter : )

Kul var det iaf (: men måttligt trötta sen ...

Ska lägga mig och kolla idol snart ..



fint från H&M

182781-131

Söka jobb dags

Idag har jag vart på arbetsförmedlingen då. haha jag skrattar nästan för det var så sjukt värdelöst! Där förväntar jag  mig numera att inte få nån hjälp för 5 öre. Otrevligaste människan jag träffat på länge dessutom.

Sen när jag kom hem sökte jag iaf ett jobb... hoppas de hör av sig åtminstone, eftersom man sitter i flera timmar för att få ihop nåt bra liksom.

Sen blev det inte så  mycket mer idag, jag hade egentligen massa saker att göra.


Längtar tills helgen ( : utgång på fredag, middag och bowling på lördag för att fira Emelie och bio med mamma på söndag. Och imorn blir det stan med Tessan och Emelie ...


Tjejmys


Lördags kvällen spenderades med Tessan, Emelie och Becka. När alla kommit drog vi ut till maxi för att köpa mat. Tacos blev det, och det är alltid lika gott.. Sen såg vi på Charlies änglar som Emelie köpte ute på maxi och sen fastnade vi framför en annan film, som jag inte kommer ihåg vad den hette. Men vi var ialla fall tvungna att se klart den innan vi kunde gå och lägga oss haha..

Nu ska jag snart göra mig i ordning för dagen,



182781-130






Det är jobbigt när man inte vet hur man vill ha det.


ärenden


Idag har jag vart och gjort lite ärenden. Först ute på plantagen där jag köpte nya krukor och nya gröna växter .. det var 50% rabatt :) sen åkte jag till jobbet och köpte bläckpatron till mig och dammsugarpåsar och hällrengöring till mamma.. :p jag har ju lite personalrabatt, så då kan jag lika gärna köpa åt henne (: sen på maxi köpte jag frukt o så.. och viktväktareglass .. och det kommer jag aldrig köpa igen.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Ikväll blir det tjejkväll :) det blir naajs.. sitter och väntar på Emelie nu som skulle komma lite tidigare.


September

Höstmånad, gula löv , mörker, kyla , regn , mys , tjocka tröjor , stövlar , te ,


Ny månad, ny årstid? Nu närmar sig hösten .

RSS 2.0